Zdravim kolegové! Omlouvám se za silná slova v nadpisu, ale fakt už mě to sere
Stala se mi taková věc... Jel jsem se projet, lehce ostřeji, klikaté okresky, nádherná krajina, super počasí - paráda! Jen kdyby ty silnice nebyly jedna velká roleta a samá záplata...
Pak přišla jedna zajímavá pravotočivá zatáčka, přičemž ještě silnice v tom místě stoupala a pak zase klesala, prostě tam byl takovej kopeček
a hrozila ztráta adheze. Jel sem tedy pomaleji okolo 90-ti, lehounce šolichal plyn a najednou rány do řidítek jako svině, lítaly ze strany na stranu, nedaly se uklidnit, už sem se viděl v jednom z těch stromů, co tam byly... Trvalo to jen chvilinku, okamžitě zastavuju a myslim, že sem píchnul či co, ale nikde nic... Tak sem se sebral a jel se podívat zpět a na silnici byly asi 4 nebo 5 příčnejch vln, jako od kořenů pod asfaltem nebo co. Dost vysoký a ostrý, ne hupy, opravdu vlny. No docela mě překvapilo, jak tohle XJ rozhodilo... Jezdím tamtudy i s J250 a nikdy nic takovýho, jen drnc drnc a jelo se dál... Zbytek cesty sem jel vyklepanej a jak posranej. Po pár km ještě přeběhla černá kočka přes cestu, tak sem si řek, už na to seru, jedu dom
Ale dvě věci z toho vyplývají, zaprvé viz nadpis
a zadruhé, je možný, že mám něco s podvozkem? Před tím ani potom nikdy nic neobvyklého, kromě lehkého vlnění-u XJ normální...