Tak sem se byl předevčírem projet s mojí slečnou..pěkná vyjížďka, bylo krásně, kochali jsme se přírodou, no paráda. Pak jsme spokojený dorazili zpátky do města, mladou jsem hodil domů a pak ke garáži..na křižovatce doprava, tak 50m rovinka kolem po pravý straně kolmo k silnici parkujících aut. No, jedno malý auto bylo napůl vycouvaný z parkovacího místa, ale vypadalo to, že si mě všimnul a nepokračoval do mýho směru jízdy. Jedu tak to 50 max, pro jistotu hodim blinkr doleva a chystám se ho objet a pokračovat dál..pár metrů přede mnou za to vzal a couvnul směrem proti mě až prakticky do protisměru..stih sem akorát trochu zmáčknout brzdy, trhnout řidítkama doleva a prsk. Trefil sem ho pravou stupačkou, tělem se otřel o záď auta a jak mě to nakoplo, strhlo mě to na pravej bok..po silnici sem klouzal ještě pár metrů, ještě dokonce vnímám jak se mi kroutí noha v kotníku a napadlo mě, že je noha v pr.. Když sem zastavil, vytáhnu nohu z pod motorky, zvednu se a šlo to naštěstí.
Výsledek:
Motorka má kapotu na hadry včetně plastu kolem přístrojovky, pak věci na pravý straně-zrcátko prasklý, blikr na prach, utržená stupačka(tou jedinou sem trefil roh auta-zbytek poškození ranou o zem), podřenej vejfuk.
Já mám bolavej kotník, naštěstí s ním snad nic jinýho není, jen kulhám. A od toho, jak to se mnou prásklo na pravý rameno, mě při pohybu píchá mezi lopatkou a páteří a trochu na hrudníku-snad se to taky bude lepšit. Hadry to docela přežily, jen mám dvě prodřený dírky na pravým předloktí, ale neprošlo to naštěstí ani membránou. A nad kolenem trochu ošuntělý kalhoty.
Auto má rozbitý levý zadní světlo a šmouhu na nárazníku asi od boty.
Mimo město jezdim kolikrát docela ostře a pak jednou vyjedu na fakt klidnou vyjížďku a pár metrů od domova tohle.
Kapota už je snad svařená, do konce příštího tejdne by měl bejt i lak. Díly už by mi taky měly přijít-tak snad budu brzo zas pojízdnej
No, dávejte prostě bacha, člověk je na tý motorce při kolizi s plechovkou fakt jak hadrák..nebejt chráničů, tak sem domlácenej ani radši nemyslet-a to to nebylo v rychlosti, jakou se na motorce běžně jezdí...