Motockly Mladá Boleslav

Motockly Mladá Boleslav

Příspěvekod Anonymous » 17.04.2007-09:00

Zdravím! Máte někdo zkušenost? Případně - jsou vůbec nějací XJ-éčkáři v okolí MB? Připadám si tu sám... :cry:
Anonymous

Příspěvekod lynx » 17.04.2007-13:14

MB neznám, ale z přijatelného okolí můžu doporučit Kauckého v Ovčárech (ne u Kolína, ale u Staré Boleslavi). Dělá i fotodukumentaci jednotlivých prací a odevzdání vyměněných dílů je samozřejmost. Jezdím už jenom k němu a jsem skutečně spokojený. Hodím sem ještě kontakt - někde jsem zabordelil vyzitku :)
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 17.04.2007-14:48

No to už se možná vyplatí jet i k Ulrichovi, to je jen o kousek dál...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 17.04.2007-15:41

Zdravím... Co jsem slyšel, tak prý vědí a dělají dobře a to i ostatní značky... osobní zkušenost nemám, zatím jsem jen měnil olej a filtr a to u kamaráda (mají plno až do května) jen jsem tam nakoupil. Zatím nemám XJ tak dlouho. Jinak jsem přímo z M.B. Ten olej jsem kupoval minulý týden byl to přímo YAMALUBE 10W 40, je to originál yamaháckej 249,- za 1l polosintetika a filtr za nějakých 220,- myslím, ale jistej si nejsem. Bych musel kouknout do papírů.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 17.04.2007-18:08

Já byl na servis právě u Moto-Racingservis Petr Kaucký http://www.moto-racingservice.cz/ a můžu vřele doporučit :smt023 motorka šlape jak hodinky :twisted: přesně jak píše "lynx" udělá fotodokumentaci práce a vrátí staré díly, férové jednání.
Anonymous

Re: Motockly Mladá Boleslav

Příspěvekod Anonymous » 17.04.2007-19:04

ahoj,to se vr že jsou :twisted:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 17.04.2007-20:41

Když Kaucký je trochu z ruky... :( Právě že maj plno... Ale ono taky teď maj plno asi všade, blbá doba. Ale já už bych jí tak rád dopřál tu péči, myslim, že ji fakt potřebuje. Olej sem si taky měnil, Motul 5100 10W40 a filtr za 199 :lol:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 17.04.2007-20:42

Jinak super že tu není tak mrtvo jak sem si myslel :lol: Někdy zpicha, ale teď bude bohužel čim dál tim míň času, zkouškový se blíží :oops:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 27.05.2007-18:38

Tak fajn, byl sem, zkusil sem a sem nadšenej. Jednání vpohodě, práce profesionální, motorka šlape po seřízení krásně. Cena pravda asi vyšší - výměna pneu [vlastní], zadní destičky, promazání všech ložisek, při té příležitosti výměna těch v předním kole, promazání kyvky, krku řízení, ventily, karbece, sečteno a podtrženo 4600. Ale udělali i něco navíc a cena nakonec nižší než tvrdili. Sem spoky!!! Takže doporučuju. Bohužel mi řekli taky nemilou zprávu, že mě čekaj rozvody... Na tachometru čtu 25000km, takže to asi nebude zrovna košer... :? :x
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 27.05.2007-19:02

Jaj, ještě výměnu oleje ve vidlích dělali... :D
Anonymous

Zpět na Motoshopy&Servisy