ty voe 600 vočí za litr voleje to snad neni pravda!
kucíí nevim gde nakupujete ale snad funguje trochu trh ne? negde maj urco levnejsi ten samej nebo aspon plnohodnotnou nahradu...
a filtr za 355kc? VASAXXI to ses jim doufam vysmal do obliceje ne?
kdyz si v mototechne koupis treba polskej fitron podle katalogu na XJ tak snad je homologovanej na XJ co? osobne sem nemel nigdy olej filtr drazsi nez 130Kc
s origo servisama sem si uz vyslech svoje... napr nasim v toyote na patrolovy menili motor (nejaka vadna serie svolavali urcity vyrobni cisla) a po asi 100km jizdy na dovolenou auto zdechlo a rozsvitilo se check engine,tak sme zavolali autorizovanou vyjezdofku od toyoty. chlapek chvilku lezl po motoru a pak jen prisrouboval kostreni ktery nebylo dotazeny...
nebo pri jizde z pravidelne kontroly v toyote se nasim prehrival motor sotva s nim doskakali na pumpu a zjistili ze tam neni vubec chladici kapalina!!!
kolega z prace 3x reklamoval rádoby opravenou prevodofku na cordobe u seat servisu....
atd atd
kucíí z tech origo a autorizovanejch servisu zas nebudte tak v tranzu.
asi to sem uplne nepatri sic je to tu o jednostopejch ,ALE ted mi posledni dobou nejak klepal dýzl fial JTD ,mrknu pod kapotu a zjistil sem ze mi vzduchovy potruby do motoru nasavalo dečku z haubny a ta to ucpavala- ustrihnul sem ji a je to OK. by me zajimalo co fsechno by mi u fiata v servisu vymenili