Tatra nezná bratra,ale poznala sestru

Co kdo neustál?

Tatra nezná bratra,ale poznala sestru

Příspěvekod Anonymous » 05.04.2007-18:31

svoji motorky jsem si užila tak půl roku, když tu náhle kde se vzala tu se vzala ono nákladní auto tatra...z celé havárky si jen pamatuju vteřinový záblesk až těsně před nárazem. a pak tma, bolest v noze, houkající sanitka a pak doktoří na sále v nemocnici. takže moje cesta domů se prodloužila o týden :D bylo to sice před půl rokem ale od té doby si nesu do života 2 věci: 30cm dlouhou jizvičku na noze a moto:hlavou tatru neprorazíš. no a taky teď vedu tahanice s úřady-tu nehodu mi přišili.a jelikož jsem způsobila zranění a majetkovou škocu (dodávám že pouze sobě) hrozí mi 25 000- 50 000 pokuta a rok až dva zákaz řízení. teď se modlím v jednoho boha a to v mého právníka, který mě snad z toho vyseká...
Anonymous

Příspěvekod Mira XJ » 05.04.2007-20:20

Hm šíkulka. :lol: Hlavně,že jen noha. to s těma právníkama nějak dopadne. Zdraví je to nejdůležitější. A copa ta tatrovka dělala,že ti vjela do cesty? :shock:
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
Mira XJ
XJ štamgast

Images: 0

Příspěvekod Anonymous » 06.04.2007-05:48

Držím palce. Podobné neuvěřitelné věci s úředníky člověku asi docvaknou, až když se něco stane.
Anonymous

Příspěvekod vilta » 06.04.2007-09:06

Nezávidím ale fandím ti a držím palce . I kdyby jsi nakonec měla něco zaplatit tak můžeš být ráda ,že budeš ještě jezdit :smt112 . Kámoš se zabil při 30km/h když dojížděl na křižovatku a na štěrku podklouzl. Taky tam jela tatrovka.... Bylo to už hodně dávno.
Každopádně by jses mohla objevit na nějakém tom srazu :smt112 .
vilta
častý přispěvatel

Images: 23

Příspěvekod Anonymous » 07.04.2007-19:16

jo ta tatrovka odbočovala vlevo zrovna když jsem ji začala předjíždět, ale co už. dneska jsem jsvého mazla po té dlouhé době poprvé projela. měla jsem zezačátku strach ale pak to bylo super.má sice dost šílený vzhled, ale to už budou jen drobné dodělávky....jen aby to teď ještě vyšlo na těch úřadech
Anonymous

Zpět na Pády + kolizní situace