dva měsíce na xjčku a dvě krizovky během čtyř dní

Co kdo neustál?

dva měsíce na xjčku a dvě krizovky během čtyř dní

Příspěvekod Anonymous » 02.04.2007-21:34

zdravim všechny xjčkaře
tak sem si v pátek svištěl tandemově z bludovského kopce, mezi autem a mnou mezera jak to prase mám tam devadesátku a najednou z ničeho nic autíčko přede mnou floky jako svině, netuším co se před ním stalo ale já sem zabrzdil asi 2m před ním a ruce se mi ještě hodinu klepaly, zajímavé jejak začne zadek při intenzivním brždění vlivem odlehčení cvičit

mno a dnes si jedu na konci vikýřovic za šumperkem kde je mimochodem 80tka taky devadesát a na poslední křižovatce pán na skútru odbočuje doleva - sledoval sem ho z dálky jako prase jak se rozhlíží, raději sem ubral a pán pořád stojí, mno a když jsem byl už přesvědčenej že mě viděl a byl jsem kousek od křižovatky tak pán najednou vystřelil, já sem ho naštěstí neustále monitoroval taxem to vzal téměř po štěrku na kraji a ztroubil ho co to jen šlo

NO PROSTĚ už vidim že mě jednou nějakej takovej idiot rozstřelí(to jako doufám že nikdy nezažiju a myslím to jen opravdu ale opravdu hypoteticky !!!!!!!!!) a v net diskuzi na novinkách budou tradičně psát DEBIL MOTORKÁŘ to zase ...fšak víme
Anonymous

Příspěvekod TOMMZ » 02.04.2007-22:09

Jojo zadek na XJ cvičí bezvadně :lol: Jednou jsem si tak vyjížděl ze zatáčky na rovinku cca ve 160ti a koukám, že se přede mnou otáčí oktávka s vlekem, tak jsem hamtnul jen na předek a zadek tam opravdu ukázkově lítal. Nakonec pán v oktávce koukal rychle zmizet, takže vpoho. Zajímavé je, že se mi to nikdy takhle nezavlnilo na okruhu.
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod vilta » 03.04.2007-06:05

jo jo to je prvda že se tohle o motorkářích říká. Bohužel ti co to říkaj, jsou tak trochu idioti. Nevím proč nás všechny hážou do jednoho pytle. Já si taky někdy zablbnu. Zatím jsem jen jednou brzdil i nohama a očima a vším co bylo po ruce :D a taky se mi zvedl zadek ale vpoho. Moc dlouho teda nejezdím ale zatím jsem potkal více idiotů v autech než na moto. Ti mládí v plechovkách jsou totální blbečci a ohrožujou mě i když jedu autem. To si ale na ně dovolím více.
No když jedu s kámošem tak je vjetšinou necháme předjet dojedem je a na první jeho zastávce :smt014 a potom když mi nerozumí tak :smt021
Myslím že je to jediná možnost. Oni se to časem naučí.
vilta
častý přispěvatel

Images: 23

Příspěvekod Anonymous » 03.04.2007-08:47

vilta píše:jo jo to je prvda že se tohle o motorkářích říká. Bohužel ti co to říkaj, jsou tak trochu idioti. Nevím proč nás všechny hážou do jednoho pytle. Já si taky někdy zablbnu. Zatím jsem jen jednou brzdil i nohama a očima a vším co bylo po ruce :D a taky se mi zvedl zadek ale vpoho. Moc dlouho teda nejezdím ale zatím jsem potkal více idiotů v autech než na moto. Ti mládí v plechovkách jsou totální blbečci a ohrožujou mě i když jedu autem. To si ale na ně dovolím více.
No když jedu s kámošem tak je vjetšinou necháme předjet dojedem je a na první jeho zastávce :smt014 a potom když mi nerozumí tak :smt021
Myslím že je to jediná možnost. Oni se to časem naučí.

jj přesně jak říkáš, jenže mě někdy už tak naserou, že nejdřív :smt021 a pak teprv :smt014 já vim že to neni uplně nejlepší řešení, ale zase se dřív uklidnim 8) a oni to rychleji pochopí.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 03.04.2007-19:57

Jako u všeho je to prostě o lidech.Osobně jezdím s long vehicklem,takže si trotlů na silnici užiju až dost. :twisted: Dnes už jezdí kdo má ruce a nohy a bohužel mozek ne. :roll:
Anonymous

re:

Příspěvekod Anonymous » 03.04.2007-20:29

mno nezbývá než se všemi souhlasit, taky jsem se párkrát nachytal při pěkných békovinách i v autě ale doufám že jich bude čím dál tím méně ne-li žádné ale věc co mě vážně sře je to označování všech motorkářů za idioty bez mozku i když to vidim spíš hodně v autech
j a taky bych rád doplnil že dnes jsem při cestě do školy opět brzdil i očima když mi škodovka nedala přednost a ať mi nikdo neříká že když jedu 65 v obci na přehledným úseku a žádnej provoz tak mě nemohl včas vidět mno asi mám nějaké kritické období, modlím se abych ho přežil!!!!!!!!
Anonymous

Příspěvekod vilta » 03.04.2007-21:06

asi ti tam ten škodovkář vjel schálně. Z toho si nic nědělej. Lepší bude když ho vklidu zastavíš slušně pozdravíš a pak mu v klidu rozkopeš tu debilní držku. :lol:
vilta
častý přispěvatel

Images: 23

Příspěvekod Anonymous » 03.04.2007-21:37

mno zhoukal jsem ho jako svině bo sem z toho byl sám dost vyhučenej, já už se raději dívám po vedlejších jakodybych dával přednost, lidi jsou hovada a to na fšem!!!
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 04.04.2007-05:21

No ja mám výhodu, že v obci jedu tak 80 km/h a ten kdo chcel jet, to vlastne ani nestihol, takže podobné problémy ani nemám :D :D :D
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 04.04.2007-19:14

mno jen nepotkat trotla co by tě sestřelil ten na tom skůtříku byl totiž celý překvapený že je tam taky někdo krom něj...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 04.04.2007-19:18

ještě sem si vzpomněl na jeden docela drsnej link http://www.blackdogscz.com/new/nehody.htm
sou tam fotky nehod motorek, ne že bych se v tom nějak vyžíval ale
pro mě ta stránka splnila svůj účel protože sem si uvědomil že všechno se dánějak "vyklepat" ale urvaná ruka noha nebo dokonce život teda stoprocentně ne!
sem mladej a blbej tak takové linky docela často obcházím abych si každou békovinu co udělám nejdřív třikrát rozmyslel!!!
Anonymous

Příspěvekod kubik1 » 05.04.2007-00:08

2 VinCenzo: ja byl taky vyjukanej,kdyz mi slecna v oktafce nedala prednost a brzdil az do jejiho narazniku a pak si nadskocil a svalil se. mne ani moto se nic nestalo,jen sem ji rek at vic kouka(strasne se omlouvala ze me nevidela :roll: ) a sup uhanel pryc,pak mi to pomalu dochazelo az cestou...

jinak taky cumim na kazdou vedlejsi a jestli auto na vedlejsi brzdi a porad vybírám kam bych to pri nejhorsim poslal-asi jako vjetšina jednostopáků.
fakt nesnašim kdyz negdo na vedlejsi brzdi az v posledni fteřine a tesne na caru krizovatky do posledni chvile nevis jestli te vidi,to vzdycky 2xnadskocim nejdriv se leknu a po druhy vzteky :smt013
XJ 900F rok 1991 4BB
kubik1
občasný přispěvatel

Images: 16

Příspěvekod Anonymous » 06.04.2007-11:29

tak tak, mno jak tady všeci píšou, myslet za ostatní a očekávat všechno...

a děkuji všem za příspěvky
Anonymous

Příspěvekod sjirka » 08.04.2007-18:37

jj... myslím si, že pokud se chce člověk dožít na mašině vysokého věku, tak kromě sebe musí kontrolovat i ostatní a radši jet stylem "když tam ten debil hupne, tak mám na to to ubrzdit". ale někdy to stejně nejde, jako když v zatáčce potkáš debila v protisměru v tvým pruhu a ještě na tebe troubí...
sjirka
XJ štamgast

Images: 79

Příspěvekod Anonymous » 08.04.2007-20:17

to máš naprostou pravdu

ježdění na motorce je hledání!

Hledání místa v poli na zapíchnutí
Anonymous

Zpět na Pády + kolizní situace