Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!
Teď sem si chtěl po telefonu v DONARu objednat těsnící kroužky do zadního brzdiče a čučel sem jak puk když mě řekl že tam má být jednopístek já tam totiž mám dvoupístek,mám 600S rok 94 dotaženej z německa,dávali se tam někdy dvoupístky nebo to tam mám uplně z něčeho jinýho?
Naposledy upravil Anonymous dne 20.02.2007-10:02, celkově upraveno 1
Já v tom nikdy neměl jasno, co je dvoupístek..nebo podle čeho se to počítá.. Vzadu jsou podle mě dva pístky proti sobě(na oba tlačí kapalina), vepředu dva pístky vedle sebe.
já myslím že kolik pístků tam je,tolikatipístkovej je třmen.já mám vzadu 2 proti sobě tak jak to píšeš,ale v tom donaru mě tvrdil že tam má být jen jeden,tak su z toho bobr
Jak praví kniha strýčka Haynese: single fixed-mount rear caliper with opposed dual pistons. rozuměj - pevný zadní brzdič s protichodnými dvěmi pístky. Takže dva je správně, v tom výkresu je to fakt nesrozumitelný. Ale mám za to, když jsem to minulou zimu měl dole, tak tam fakt byli pístkové dva.
máš uplnou pravdu s tím pevným třmenem...že by teda ten nákres byl nějakej domršenej?Na té fotce to vypadá uplně stejně jako ten můj,teda až na to že ho nemám tak čistej
teď sem vyhrabal německej manuál kde je jednak ten brzdič vyfocenej a pak nakreslenej jak vypadá složenej a pístky má dva.Ale i v téhle knížce je ten nákres rozloženýho brzdiče kde je pístek jen jeden,asi ho tam jaksi zapomněli chlapci dokreslit.
Ta jednicka pred cenou - potreba 1. Jedine, ze by se dodavaly dva pistky v sade dohromady. Nebo to ma seca jinak U predni brzy jsou taky oba pistky jako jedno objednaci cislo, akorat je to v tom fisi nakresleny.
Podle toho rozpisu se taky nedá orientovat,když se podíváš na na jiný motorky který mají podle obrázku očividně dva pístky tak v rozpisu před cenou je stejnak taky jednička třeba je jenom špatně ten obrázek a když se to objedná dojde sada na pístky dva...ale co když ne???