Víkend to byl parádní, v sobotu jsem vyrazil ke Slapům a v neděli zpět, jen se dopoledne objevilo pár přeháněk, ale pak už bylo zase hezky a původně zimní spací naleštění neutrpělo újmy
Už jsem dostal taky svojí první pokutku, ne teda o víkendu, to je jedno, sjížděl jsem od Novejch Butovic dolů táhlou zatáčkou směr Motol a bral jsem to na Plzeňskou, celou dobu rychlý tempo, byl jsem takovej nabuzenej z Plzeňský dálnice a dole na křižovatce blikala oranžová, řekl jsem si, že je tam jenom přednostka a čuměl doleva, abych tam někomu nevjel, paráda, sice nic nejelo, ale za rohem už stáli modrý a lup, pane řidiči, víte k čemu slouží značka STOP?
jsem idiot, čtyřokej, byla tma, ale to mě neomlouvá, mám čumět. To mi zrovna začal chcát benzín, jak už jsem tu řešil, tak se snad policajtovi zželelo, nebo cejtil kapříky, říkal, že kdybych někoho ohrozil, tak až 5000,- a že kolik u sebe mám. Řekl jsem pětikilo, tak to odsouhlasil, vzal si doklady, peníze, chvíli byl v autě a nakonec bez bločku paaa... ale tak jsem rád, ofiko na složenku mi mohl napařit 2500,- a 5 bodů... Takže domu jsem jel chudší, poučenej a docela i šťastnej, že to dopadlo "jen" takhle... co vy, jak jsou na tom vaše bodový konta?