Lednové svezení

Lednové svezení

Příspěvekod Anonymous » 14.01.2007-13:23

Tak jsem neodolal teplému počasí a 10. Ledna 2007 jsem zaskočil do garáže pro moji kočičku, aby se trochu protáhla. :) Musel jsem nejprve podráždit baterii startovacíma kabelama, ale nakonec se nechala ze zimního spánku probudit :lol: No co vám budu vyprávět, byla to paráda...při návratu domů jsem na jižní spojce u krče zdravil také kolegu na XJ a pak mi dole pod krčskou nemocnicí na Shell-ce pořídil kamarád pár fotografií: album.php?user_id=263
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 14.01.2007-13:45

Minulý týden sem se chtěl taky projet, ale ze zimního spánku se mi probudit nepodařila. Točil sem točil až sem vybil baterku:(. Nechal jsem ji asi 20 minut přepnutou na PRI ať nateče benzín a při startování neměla ani trochu snahu chytit:(. Přitom bylo tak krásně.
Anonymous

Příspěvekod PETRR » 14.01.2007-20:54

Tak jsem taky začal počítat první km letos.S kamarádem na BMW jsme si udělali kolečko kolem Karlštejna asi 100km a byla to paráda.Jo bylo to dneska v neděli14.1.
PETRR

Images: 6

Příspěvekod Anonymous » 14.01.2007-22:58

Taky jsem byl..asi 260km, no paráda.. :) Až na ten vítr a poddimenzovaný stojánky na moto... :lol: 1270
Anonymous

Příspěvekod xy » 14.01.2007-23:09

...já už letos taky byl 2x,jedna projížďka jentak se sluníčkem :lol: ,a jednou v práci.teď sleduju teploměr,jestli ráno na motorce nebo autem... :?:
xy
XJ štamgast

Images: 4
Kraj: Středočeský
Typ XJ: fzs 600
Rok výroby XJ: 1998

Příspěvekod Anonymous » 14.01.2007-23:21

No chlapy zítra to počasí bude asi nadějný, sice mám hafo práce :smt021 , ale asi se na to vy...u a pojedu na výlet :lol:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 15.01.2007-08:07

Jo jo taky jsem se byl v sobotu projet, a byla to paráda. jinak upozornění : MP v Černošicích měřila 40 ku nahoře na kopečku tím novým laserovým radarem - pistolový. A pokud si ho koupila, tak si ho asi bude chtít nechat zaplatit. čus M.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 15.01.2007-17:47

Víkend to byl parádní, v sobotu jsem vyrazil ke Slapům a v neděli zpět, jen se dopoledne objevilo pár přeháněk, ale pak už bylo zase hezky a původně zimní spací naleštění neutrpělo újmy :wink: Už jsem dostal taky svojí první pokutku, ne teda o víkendu, to je jedno, sjížděl jsem od Novejch Butovic dolů táhlou zatáčkou směr Motol a bral jsem to na Plzeňskou, celou dobu rychlý tempo, byl jsem takovej nabuzenej z Plzeňský dálnice a dole na křižovatce blikala oranžová, řekl jsem si, že je tam jenom přednostka a čuměl doleva, abych tam někomu nevjel, paráda, sice nic nejelo, ale za rohem už stáli modrý a lup, pane řidiči, víte k čemu slouží značka STOP? :oops: jsem idiot, čtyřokej, byla tma, ale to mě neomlouvá, mám čumět. To mi zrovna začal chcát benzín, jak už jsem tu řešil, tak se snad policajtovi zželelo, nebo cejtil kapříky, říkal, že kdybych někoho ohrozil, tak až 5000,- a že kolik u sebe mám. Řekl jsem pětikilo, tak to odsouhlasil, vzal si doklady, peníze, chvíli byl v autě a nakonec bez bločku paaa... ale tak jsem rád, ofiko na složenku mi mohl napařit 2500,- a 5 bodů... Takže domu jsem jel chudší, poučenej a docela i šťastnej, že to dopadlo "jen" takhle... co vy, jak jsou na tom vaše bodový konta? :smt051
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 16.01.2007-09:40

No já si to hasil po jižní spojce chvilkama 150km/h a byl v klidu, že ty nový radary co tam jsou, fotěj jenom zepředu :lol: , ale pak jsem se nějak zapoměl, že už nejedu na motorce, ale v plechovce a ve čtvrtek mě asi vyblejsknul radar v podolí směrem do centra. Ještě tam dávaj cedule MĚŘENÍ RYCHLOSTI ! a já blbec jedu 70 na padesátce :smt021 no a tak čekám pozvánku na mejdan kde se jen platí a žádná zábava :!:
Anonymous

Příspěvekod TOMMZ » 16.01.2007-17:10

Zvyk je železná košile :lol: ale peněz tolik asi nebude :shock:
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

RADAROVÉ MĚŘENÍ

Příspěvekod Anonymous » 17.01.2007-10:42

Tak jsem se dozvěděl, (pro mě) novou věc ohledně těch novejch radarů, už vim proč tam dávaj 2 zasebou po (asi) 1-1,5km , ten první tě změří i když jedeš předepsanou rychlostí a pak tě změří po 1-1,5km i ten druhej a běda ti jestli si to chtěl ošulit a mezi nima letěl víc jak se smí. Bo prej to dokáže spočítat průměrnou rychlost mezi 1 a 2 radarem :( Nevim co je na tom pravdy, nemám to z oficielních zdrojů :smt102 nechce se mi tomu věřit, ale jestli je to pravda, tak potěš prdel. ( respektive peněženku ) bo já to chtěl ošulit vždycky :lol:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 17.01.2007-11:00

To není nová informace. O tom se tady bavíme. Zatím to ještě není, ale policie o tom uvažuje. Zatím není nic schváleno. Každopádně na motorce vepředu značku nemáš tak klid. A holt v autě se začne konečně jezdit předepsanou rychlostí:)
Anonymous

Příspěvekod OTIS » 17.01.2007-11:02

Pokud budou pak dálnice bezpečnější tak ať klidně měří. Nic proti tomu nemám :wink:
OTIS
XJ veterán

Images: 1863
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod Anonymous » 17.01.2007-11:33

No, tak v Praze už by se to na pár ulicích našlo... Přesně tak, snímá to jen zepředu, na konci policajti v autě s notebookem, propojený bezdrátově a rozhodně to neukecáš :wink:
Anonymous

Příspěvekod lynx » 18.01.2007-10:35

Otis: pouhá represe a šmírování od policie žádnou bezpečnost nepřinese. V policejním státě je bezpečno, ale kdo by tam chtěl žít :smt018
lynx
XJ štamgast

Zpět na Vyjížďky