Ve výklopných přilbách tady jezdí hodně lidí, já mám radši uzavřenou. Viděl jsem kámošovo výklopku po pádu na držku a ten předek ulít jako prd, tak mám s klasickou integrálkou takovej lepší "pocit sucha a bezpečí"
jinak jsem měl Airoha, ale jenom chvilku, je to hlučnější.
Ale k tvému výběru:
Marushin- hodně slušné helmy, všechno fiberglas, pozor na polstrování, každej model je jinej. Zkoušel jsem 777 a padlo mi M ačkoliv jinak mám L
Airoh- SR je carbon-kevlar takže podle mě dobrá cena, ale sluneční clona v SV55 je taky asi dobrá, i když já vozil sluneční brýle. Mathisse používá kámoš jako instruktor v autoškole ale sám jezdí v integrálce.
Uvex- polycarbon, asi nejlepší hledí podle německejch testů. Jinak tady doporučuju rychle rozhodnout nejlíp hned, protože Sušickej Uvex končí a jiný zastoupení v čechách zatím není!!!
JEBku má náš čoprák otevřenou, ale kvalita ostatních těžko říct, za ty peníze asi nic moc.
A ta poslední to snad ani nemyslet to nevypadá moc kvalitně.
Němci hodně kupujou Shoei a Arai, ale to jsou pálky, ale Caberg Justissimo nebo Nolan jsou dobře hodnocený mezi výklopkama.
Výběru helmy jsem věnoval celou loňskou sezonu, nakonec Uvex 530 Sport s kouřovým hledím. Oproti bývalé AGV GP1 hodně spokojenej parchant