OTIS píše:Já mám u České takto:
LHŮTNÍ POJISTNÉ Kč 3126
BONUS-POV - 30 % Kč -736
BONIFlKACE - POV Kč -123
V tom je ještě pojištění spolujezdkyně (léčebné výlohy) nějakých 680 Kč .
laznickj píše:u české je rozdělení do 500ccm a nad. To mě docela štve, protože nějakej střelec na dvanáctikilu platí to co já:(.
XJelen píše:laznickj píše:u české je rozdělení do 500ccm a nad. To mě docela štve, protože nějakej střelec na dvanáctikilu platí to co já:(.
Proč bych měl platit s B12 víc než někdo s R6
máš pocit, že je míň nebezpečnej?
Jako kdybych třeba mohl namítat, že by do 25let měli platit víc, protože jsou to větší "střelci".
laznickj píše:Třebo někdo na čopru je určitě méně nebezpečný než na silnici.
Tak sem to samozřejmě nemyslel, ale u aut je mnohem jemnější rozdělení. Do 1000 do 1300 do 1800 do 2500 a nad. Něco takového bych ocenil i u motorek. Ale hlavně bych pojišťoval podle druhu motorky. Třebo někdo na čopru je určitě méně nebezpečný než na silnici.
To by potom bylo zmatků. To by potom museli dělat rozdíly i mezi auty. Vem si příklad:Škoda 120 ver. Fiat Panda 1.2.
Akorát nechápu takový rozdíl finannční v tomto rozdělení. Když nabořím do nový ho Medvěda s Pandou, tak to pujde s pojistky Pandy, a že nepujde o malej peníz to všici víme, ale když Medvěd zruší Pandu, tak zaplatí ještě míň než je pojistka
Jinak to slovo nemám rád, poslouchám ho všude kolem sebe, hlavně když lezou u nás přes plot na ovoce , ale to je vlastně dyskrymynace, to je něco jinýho
lynx píše:To jde u havarijního - celoročně máš pojištění na krádež, sezoně na nehodu. Povinné ze zákona přerušit nejde, teda pokud nedáš značku do depozitu.
Zpět na Úřady, Legislativa, Pojištění
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 návštevníků