CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ DO ZAHRANIČÍ

CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ DO ZAHRANIČÍ

Příspěvekod OTIS » 26.12.2005-08:52

Budu si vyřizovat platební kartu u České spořitelny - Visa Classic Partner a k tomu nabízí cestovní pojištění s ročním pojistným 300 Kč (v tahu max.90 dní plnění).
Co si myslíte o takovém pojištění? Případně jaké si sjednáváte vy - pojištovna (konkrétní odkazy), cena....??
Výše pojistného plnění u té karty je ZDE
OTIS
XJ veterán

Images: 1863
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod Faudy » 02.01.2006-13:11

Nejakou dobu jsem to mival, ale nikdy jsem to nepotreboval... Osobne to resim darcovstvim krve, pak to mam zadara :D
Faudy
občasný přispěvatel

Příspěvekod OTIS » 01.02.2006-10:12

Tak sem si tu kartu byl vyřídit i s tím pojištění. Pojištění zajištuje pojišťovna Kooperativa, takže to není nic nestandartního. Jen je to levnější, protože je to jako dotovaná služba ke kartě. Ty dražší karty to mají úplně zdarma.
Výhodou je, že to platí pořád a nemusím si před každou cestou něco vyřizovat- bydlím u hranic, v létě často vyjíždím na SK k šutráku, nebo třeba když se pojedu projet do rajchu k Louisovi.
OTIS
XJ veterán

Images: 1863
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod Anonymous » 25.11.2006-19:33

Ja mam Visu od KB a to pojištění mám taky v ceně.Je to fakt výhoda,když jezdíš často ven.Ale pořádně si přečti podmínky,aby jsi neměl vyjímku typu-nevztahuje se na sportovní úrazy.Pak ti v pojišťovně řeknou,že jízda na motocyklu je sport a se můžeš jen :smt021
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 27.11.2006-01:24

Tak tohodle bych se nebal.

Pojistovna ma jasne stanovene pravidla a kdyby ses rozsekal v aute a nebo my na ... tak pokud to bude v normalnim provozu, jedna se o klasickou nehodu.

Rozdil by byl kdyby si byl registrovanej sportovec ci zavodnik a hodil si tlamu na draze > to uz by pojistovna nadavala, ze jste ji zatajili data a nepripojistili jste se k urcite cinnosti.
Anonymous

Zpět na Úřady, Legislativa, Pojištění