RF Motoservis Holubice

RF Motoservis Holubice

Příspěvekod sjirka » 01.07.2005-22:00

Tak mám konečně svého miláška zpátky. Měl jsem ho, jak titulek napovídá v Holubicích u Radka Franka. Takže moje zážitky jsou:

1. Mělo to trvat týden, nakönec z toho byly týdny dva - nicméně se omluvil - prý si jeden mechanik nějak ublížil při sportu - snad brzo sroste :lol:

2. Při přijetí motorky ochotnej - chtěl jsem, aby se na to mrknul tak všeobecně, protože kromě nefungujícího dobíjení to nejelo tak jak by mělo. Dohodli jsme se, že se na to mrkne, cenu mi zavolá a pokud by se mi to nelíbilo, tak se domluvíme, co vypustí.

3. Kromě vadnýho regulátoru byl na h... ještě rozvoďák, zároveň jsem nechal vyměnit brzdovku a olej do tlumičů (teď mě sprdněte, že jsem hňup, který to sám nezvládne :oops: ), dotáhnout řízení a to myslím bylo všechno...

-----------------------------------------------------------------------------------

Podtrženo sečteno: ochotnej, celkem drahej (270,-/h - nevím jak jinde), ale díly má na skladě, takže žádný "já to objednám, snad to někdy dojde" a motorka jede hnedka líp. Kromě účtu :lol: velice pozitivní dojem.
sjirka
XJ štamgast

Images: 79

Příspěvekod OTIS » 02.07.2005-06:00

Ještě sem dám odkaz http://rf-motoservis.wz.cz/web/index.php
Nikdo tě sprdávat nebude. A drahý? Jen pro představu, V Motomu je cena v sezóně 320 Kč. Důležité, že si spokojený, Ronn do toho servisu chce dat taky strojovnu.
OTIS
XJ veterán

Images: 1863
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod sjirka » 02.07.2005-09:56

Tak to bych mu doporučil, ať chvilku počká - teď tam mají problémy to stíhat kvůli tomu technikovi a natáhly se jim termíny...
sjirka
XJ štamgast

Images: 79

Re: RF Motoservis Holubice

Příspěvekod Anonymous » 11.07.2005-08:40

Franka můžu jenom doporučit.Už k němu jezdím dlouho.Ochotnej, díly sežene do tří dnů, nebo je má většinou na skladě.Říká se že je trošku dražší (nevím kolik si berou jinde) ale ještě sem neslyšel že by někomu něco zkazil.Předloni sem u něj nechal měnit rozvoďák a nakonec sme zjistili že se budou muset vyměnit ventily a zabrousit sedla (mám starší motku, tak už to potřebovala) no a ještě sem měnil gufera ve vidlicích.
cena 14 tisíc
Anonymous

Zpět na Motoshopy&Servisy