Tak mám konečně svého miláška zpátky. Měl jsem ho, jak titulek napovídá v Holubicích u Radka Franka. Takže moje zážitky jsou:
1. Mělo to trvat týden, nakönec z toho byly týdny dva - nicméně se omluvil - prý si jeden mechanik nějak ublížil při sportu - snad brzo sroste
2. Při přijetí motorky ochotnej - chtěl jsem, aby se na to mrknul tak všeobecně, protože kromě nefungujícího dobíjení to nejelo tak jak by mělo. Dohodli jsme se, že se na to mrkne, cenu mi zavolá a pokud by se mi to nelíbilo, tak se domluvíme, co vypustí.
3. Kromě vadnýho regulátoru byl na h... ještě rozvoďák, zároveň jsem nechal vyměnit brzdovku a olej do tlumičů (teď mě sprdněte, že jsem hňup, který to sám nezvládne ), dotáhnout řízení a to myslím bylo všechno...
-----------------------------------------------------------------------------------
Podtrženo sečteno: ochotnej, celkem drahej (270,-/h - nevím jak jinde), ale díly má na skladě, takže žádný "já to objednám, snad to někdy dojde" a motorka jede hnedka líp. Kromě účtu velice pozitivní dojem.