tvoje cesta do Wiedně mně přijde v hod. Peno sice říkal že tam teď někdy pojede, ale zatím se k tomu nemá. Chtěl bych tam koupit plachtu a plexi na moto, takže pokud by si byl ochotný to vzít dej vědět řeknu ti objednávací čísla. Otysi už mám dva staré olej.filtry na výměnu, ale teď si nejsem jistý jestli si mi dávál k tym novým i ůčtenku, nebo ne?
Ale ty filtry ti tam brat nebudu, protože nevím jak se to dělá. Asi to chce komunikovat a to jaksi nepůjde. Jen dát borcovi papír s číslama zboží ať to vyskládá.
Kdybys chtěl plachtu 10005150 tak mám jednu nepoužitou.
Taká plachta by sa zišla aj mne. Na XJ600S by stačila aj tá menšia, nie? Teda na Louis stránkach píšu, že sa predáva v dvoch velkostiach. Cena ako na ich stránkach? 10 Eurónov?
To já nevím lepší větší než menší. Tady můžu mít kufry a motorku zakryju komplet. Ano cena je stejná, nebudu nic slevovat- já to za každou cenu nepotřebuju prodat.
Takže já bych prosil jednu plachtu: 10005151 za 9,95e a štítek na moto: 10006508 za 19,95e
Pokud by to bylo pro tebe moc objemné,nebo těžké, tak tu plachtu brát nemusíš, ale ten štítek prosimtě vem. Pak napiš jak si dopadl, přijel bych si pro to v nědělu .
Dík. Odklikni na tom odkazu "Weitere Abbildungen" a objeví se další fotky. Je to plastová spona na opasek s popruhem na připevnění bundy nebo helmy. Stranu katalogu jsem nenašel. Rozměry 10,5*8*1 + pytlík na rukavice, mělo by se to vejít do větší poštovní obálky. Chceš peníze předem( složenkou)?
Peto, na jakou motorku chceš to plexi?? Kdyby případně chtěli vědět kvůli montážní sadě. Ale zima bude dlouhá, být tebou počkám až to bude v akci za polovic.