Opravovat či prodat?

Opravovat či prodat?

Příspěvekod Anonymous » 30.08.2006-21:05

Někteří jistě víte že jsem rozbil své XJcko a ted prisel cas, na to co dal.Jde o to zda ji mam prodat tak jak je, opravovat, nebo rozprodat na dily. Opravu mám předběžně spočítanou na 8 - 10 tis. a to z velké části bych dělal vše svépomocí (teda hl. demontáž a montáž). Škody jsou následující (lehce skrablej rafek, skuba v pneu (ale neušla), ohle vidle (z toho jedna ma faldiky a nepujde narovnat), velmi popraskany blatnik (mozna by sel svarit, ale kolik to bude stat???), polokapotaz je popraskana v uchytech a lechce ubrousena (takze nic fatalniho ale kazdopadne bude chtit lak spolu s blatnikem). Dale nevim jak na tom jsou brejle a riditka ale to vzpada vizuelne ok. Tak ted nevim co mam delat, ma cenu tahle starou masinu opravovat? A mají papiry nejakou cenu? Poraddte pls :lol: Osobne se priklanim k variante rozprodani na dily,ale je mi ji tak nejak lito a bude s tim prace :(
Anonymous

Příspěvekod TOMMZ » 30.08.2006-21:14

Známej zrušil XJ o Felícii a rozprodal na díly, ale trvalo to fakt hodně dlouho...a měl zrušenou i nádrž(rozmačkal ji nohou při pádu). Já osobně bych spravil všechny důležité součásti, na vzhled při tom moc nehleděl a prodal. I když je fakt, že po svaření plastů a přelakování by byla mašina jako nová :lol:
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod Anonymous » 30.08.2006-21:43

aha,no a nevis jak to pak vyslo financne tvemu znamemu?Jestli dostal vic penez nez kdby prodal vrak? Rikam si, ze za predpokladu, ze budete bourat, rozprodam to rychle :D :D
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 30.08.2006-21:50

TOMMZ píše:... Já osobně bych spravil všechny důležité součásti, na vzhled při tom moc nehleděl a prodal. I když je fakt, že po svaření plastů a přelakování by byla mašina jako nová :lol:

že by?? http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=36942

:?:
Anonymous

Příspěvekod TOMMZ » 30.08.2006-22:00

Jak to vyšlo známému nevím a moc často se s ním nevídám, takže se to asi jen tak nedozvím.

XJelen: Máš postřeh :smt023 sice je opravdu "ideální doba", ale snad se někdo ozve. Mám trošku výhodu, krom plynové rukojeti nic nespravuju :wink:
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod Anonymous » 30.08.2006-22:04

Když to klapne tak na jaře jde z domu taky, jednoho kupce už mám, tak snad mu to vydrží. Ale doufám, že do tý doby schrastím zbytek na jinou.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 30.08.2006-22:06

ty woe Tome. ty ty ceny XJcek kurvis :D :D Jinak dik za info.
Anonymous

Zpět na Jen tak