TOMMZ píše:Srovnání se 103 se radši pozdržím, neb mi 103ka neposkytla dostatek přilnavosti ani při brždění v přímém směru(předek)Proto jsem na ní najel jen něco přes 300 km a šla z ráfku. Na cestování bude asi dobrá.
peno píše:neviete ci ma niekto tieto gumy v brne a okoli a ak ano kde ???
na slovensku totiz niesu v predajnach iba na cenniku samotny michelin ich nema a dodavku caka na februar 2007
pripadne ake by ste este doporucovali ?
TOMMZ napsal:
Srovnání se 103 se radši pozdržím, neb mi 103ka neposkytla dostatek přilnavosti ani při brždění v přímém směru(předek) Confused Proto jsem na ní najel jen něco přes 300 km a šla z ráfku. Na cestování bude asi dobrá.
OTIS napsal:
Myslím, že tvůj názor by měl být brán s určitou rezervou... proč to píšu - mám na předku asi tu největší "spodinu" Heidenau, nalítáno turisticky kolem 20t a zatím v podstatě bez výhrad. Věřím že ta Dunlopka bude minimálně o dva chlupy lepší Wink
Takže jestliže něco nehodnotí TOMMZ pozitivně, nezamená že to běžného cestavtelel nemůže uspokojit.
XJelen - proč upgradovat? Myslím, že řádit tímto způsobem na XJ je něco originálního co se tak často nevidí...Na sportovní motorce na okruhu jezdí každé pako.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků