Alarm s Pagerem

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Alarm s Pagerem

Příspěvekod Anonymous » 04.02.2006-18:00

Ahoj zdravím všechny Yamaháře.Máte někdo na mašině nějaký Alarm s Pagerem.Některý který je spolehlivý a není tak drahý ? Díky za radu.Jirka
Anonymous

Příspěvekod Jiri BN » 08.08.2006-21:39

Má tu někdo zkušenosti s alarmem? +i-
Jiri BN
XJ štamgast

Images: 10

Příspěvekod Anonymous » 08.08.2006-22:05

No..já jsem v práci u toho, jak se alarm/pagery pro moto vyráběj..co by vás zajímalo?

EDIT: je víc druhů..některý fungujou jen na kratší vzdálenosti, jiný pracujou na bázi GSM(maj simku jako mobil)..některý maj všechno integrovaný, jiný používaj třeba čidla na drátu, nebo pro komunikaci slouží celej starej mobil nějakej..některý maj pár funkcí, některý sou dost univerzální.. Mno, záleží, kolik chceš za něj utratit, jako ve všem ;) Jinak je to asi dobrá věc pro lidi, co maj o svůj stroj trochu větší obavy..někomu stačí řetěz 8)
Anonymous

Příspěvekod Jiri BN » 09.08.2006-09:00

V tomto oboru jsem naprostý laik. Zajímal by mě alarm s náklonovým a otřesovým čidlem,sirénou a GSM pagerem, kolik to stojí a žere el. proudu,snadnost zapojení a přidat výhody a nevýhody.
Dík.
Jiri BN
XJ štamgast

Images: 10

Příspěvekod Anonymous » 09.08.2006-10:42

Asi o trochu levnější řešení toho, co bys chtěl, je s tim mobilem mimo..to znamená, že máš nějakou elektroniku samotnýho alarmu+na kabelu u toho mobil(většinou starší typy-u nich je ale problém se sháněním třeba nový baterky)+nějaký čidlo..náklon nebo otřes. To by mohlo vyjít i do 3000,-. Ale je to řešení fakt aspoň pro mě takový..nifmof.. Jiný alarmy uměj ještě kupu dalších věcí, všechno maj integrovaný a pak i zapojení na moto je daleko jednodušší..zkus se mrknout orientačně třeba do odkazů, abys získal pojem, co by to mohlo umět a představu o cenách..zkus zadat do vyhledavače.. Sakra..nechci nějak moc tlačit na ten náš výrobek..viš jak :lol:
Anonymous

Zpět na Vzhled&Úpravy