Zámek kotouč s alarmem

Kufry, brašny, nosiče aj..
Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Zámek kotouč s alarmem

Příspěvekod Anonymous » 17.06.2006-08:59

Jaký máte názor nebo zkušenosti se zámkem na kotouč s alarmem od fa Max.Mně se líbí hlavně to že zámek má otvory od repráku směrem ke kotouči a hlavně šroubečky kterými ho rozebíráme jsou opět ke kotouči.Nikde jsem se ,ale nedočetl nic bližšího.
http://www.maxeuro.cz
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 18.06.2006-11:14

mam ho stal asi 1390, jo reprak nelze nicim zalepit, je to dobry stavam s tim pod praci a tak nejak nemam potrebu to chodit kontrolovat, kdyz se to rozhouka v garazi malem ohluchnes :) , venku se to trochu ztrai prece jen to moc db nema, ale staci bohate, myslim lepsi nez xena... nekdy se me rozhouka pri odemykani, to ho musim chytit tak aby se nepohl, nekdy kdyz chcu predvest jeho cinnost taks tim hejbu a az za chvilu zacne houkat, jindy hned, tak nevim. Jde krasne na predni velky koutouc od xj, jo a taky si neurves kolo kdyz ho tam zapomenes, tuhle jsem nasedl a uz se chtel rozjet a zacal houkat, fakt lxs... :) :wink:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 18.06.2006-12:39

jo ty ceny jsou tam myslim bez dph... dostal jsem k tomu jeste sadu nahradnich baterek, jsou tam 6x ty malinky co se davaj do hodinek, maj udajne vydrzet sezonu i kdyz kdyz to nehouka casto tak klidne vic, aktivuje se zmacknutim hlavice pipne to a po minute je aktivovan i alarm, takze do te doby se s tim da hybat...
Anonymous

Příspěvekod OTIS » 18.06.2006-16:23

Sice to má repráček ke kotouči, ale otoč si repák od rádia ke zdi...
Zkoušeli jsme to (subjetivní test já mám Xenu -tato už se nedělá viz obr.dole) a Max je proti tomu "ševelítko". Ano zacpat ji můžeš žvýkačkou, ale Maxe jsme zacpali složeným hadrem, který jsme vtahli mezi kotouč alarm a podobný efekt... Šroub taktéž má ze strany kotouče.
Je vůbec u Maxe víc typů??? Xenu májí v každém větším motoshopu a můžeš koupit tu, která ti nejlíp padne na kotouč (tím nechi říct, že nabízený tip maxe nebyl vhodný na zrovna XJ). Jinak se chová u Bandita, jinak u XJ...vyzkoušeno. Výhodu Maxe vidím (asi) v nižší ceně.
http://www.xenasecurity.com/pro.htm

Obrázek
OTIS
XJ veterán

Images: 1863
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod Anonymous » 18.06.2006-17:01

kdyz je to na kotouci tak tam asi moc hadru nenacpes, navic by se to hned rozhoukalo, to je proste nemozny, kdezto xenu zalepis zvykackou... takze otazka je zda na neco je kdyz kazdej vi co s tim, max sice neni zadnej krikloun ale to je odpovidajici cene, a to ze rve jakoby do zdi, na to by uz melo byt mysleno pri vyrobe, takze bych se toho nebal, ale xenu neznam, cetl jsem na ni jen kritiky, moc dobrych ohlasu nebylo... ja mam maxe a neni problem...
Anonymous

Příspěvekod OTIS » 18.06.2006-17:05

Na kotouči, kde jsme to zkoušeli šla dát hadra. XJ má relativně silné kotouče.

Já s Xenou taky nemám problém. Ale kdybych mohl normálně dojít do obchodu a vyzkoušet si Maxe tak ho za tu cenu koupím místo xeny.
Ale jen přes eshop... :?
OTIS
XJ veterán

Příspěvekod Anonymous » 18.06.2006-17:55

jo to je pravda, je to dost neproflakly, ale myslim v 1 obchode v bosonohach v brne meli nektery veci od toho euromaxe nebo jak se ten eshop menuje... sel sem do toho taky naslepo ale zatim spokojenost... Kvalitativne je ale dobre zmaklej ten zamek, je to kus zeleza preci jenom.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 19.06.2006-17:07

Díky za názory již jsem ho koupil , protože cena 1350,- v četně DPH s náhradní sadou baterek + imbusklíčem + 2x klíč. Jde na XJ a v obchodě jsme diskutovali s kolegou motorkářem (Suzuki) který si ho taky kupoval a zkoušeli jsme ho na kotouče prostě jde nasadit skoro na všechny kotouče. Jinak se dá vyzkoušet v Motoshop-it Plešivecká 56 Litoměřice , již jsem o tomto motoshopu psal jinde.A řve dost ,jelikož na trhju jsem zatím narazil na Xenu a Maxe, potom měli něco podobného na výstavě motocykl(1600,-) ale rozdíl v tom že reprák je ze předu (dá se prý zalepit či skrýt do dlaně a stlumí se tak že bručí ) kdežto reprák vzadu sice asi jde taky zacpat hadrem,ale myslím si podstatně hůře jak žuvačkou nebo dlaní a votom to je, co nejvíce znepříjemnit - znemožnit šmejdům choutky.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 20.06.2006-11:56

Todle vubec neznam. To zacne jecet, kdyz pootocim kolem na kterym ten zamek je? Nebo to jen zacne kvilet, kdyz to strati mezi celistma kov ?
Anonymous

Příspěvekod OTIS » 20.06.2006-12:46

http://www.motorkari.cz/index.php?show=00000003014

A to případné ječení bude užitečné i pro tebe!
OTIS
XJ veterán

Zpět na Transportní technika