Zrcátka na kapotu

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Zrcátka na kapotu

Příspěvekod Anonymous » 27.05.2006-13:05

Nemáte někdo zkušenost jaký zrcátka seděj na kapotě 600S r93?V těch originálech na řidítkách moc nevidim vedle sebe a když dám plnej rejd tak mi tlačej na plexi(kapota je asi blbě svařená :cry: )Přemýšlel jsem o těchto: http://www.miramoto.cz/index.php?s=2&node=1323&id=1323 , http://www.miramoto.cz/index.php?s=2&node=1317&id=1317 , http://www.miramoto.cz/index.php?s=2&node=1308&id=1308 .
Anonymous

Příspěvekod Mira XJ » 29.05.2006-08:00

Nic takovýho si na XJčko nedávej! Jestli si myslíš,že uvidíš něco vedle sebe,tak to určiče neuvidíš v žádným zrcátku. Kup si na benzině ty malí parabolický a vlepsi to někam. Dávat zrcátka na kapotu je kravina. Není na to uzpůsobená! Všechny motorky který maj origo zrcátka na kapotě,tak jsou uchycený v lešení nikoliv v kapotě!!!!! Kdybys tam ty zrcátka dal ty,tak ti popraská vibracema kapotáž a budeš vidět o hodně hůř,púrotože ti ty zrcátka budou kmitat. A věř, že v zrcátkách co jsou na XJčku je vidět mnohem víc než v zrcátkách co jsou na fazeru.
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
Mira XJ
XJ štamgast

Images: 0

Příspěvekod Anonymous » 29.05.2006-12:05

Ty zrcatka na riditkach lze povolit a otocit s nima tak, aby nenarazeli do kapoty.

Na kopotu to fakt nedavej neb bys musel mit leseni. Pokud to da jen tak do kapoty, tak se ti casem vylomej. Se zornym polem si spis na kapote pohorsis.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 29.05.2006-12:05

Dik to sem nevěděl,chtěl jsem to udělat aby mi zrcátko nevráželo do plexi,když jí dávám na stojan za řidítko.Kdybych to zrcátko přidělal k lešení,myslíš že by mělo větší vibrace než na řidítkách?Zrcátka mě vyjdou levnějš než nová kapota :smt022
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 29.05.2006-12:21

Dyt to zrcatko kousek nad uchycenim riditka ma matku, kterou kdyz povolis, tak s tim zrcatkem otocis ke kapotazi a od ni.

Uz i na jawe byla kontra matka, ktera jistila otaceni )=>>.

Na kapote zrcatka budou mit urcite vetsi vybrace. Na riditkach mas celkem velky zavazicka co pochytaj jemne vybrace.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 29.05.2006-16:32

To vím,ale když je dám dál od kapoty tak v nich vidim uplný kulový,ta kapote je podle mě špatně svařená,nicméně sem si koupil nalepovací sférická zrcátka tak uvidim jaký to bude s nima.
Anonymous

Příspěvekod Peta » 29.05.2006-21:21

Já měl stejný problém.Koupil sem turistycké plexi a při max. rejdu mně zrcátka do něho naráželi a na víc bylo jedno rozbité.Tak sem koupil v RUCU nové zrcátká, která sou mírně zalomené.Ty sem nasadil na držáky po původních, patřičně otočil a ve výsledku sou zrcátka dál od plexi, takže mi nebrání v otáčení a dokonce sou ještě o něco širší než originál. :wink:
639 640
Peta
občasný přispěvatel

Images: 43
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 900
Rok výroby XJ: 1999

Příspěvekod Anonymous » 17.06.2006-21:53

Pořád mi to vrtá hlavou,mrkněte na [url]album_showpage.php?pic_id=814[/url]
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 17.06.2006-22:25

Jestli to tak moc chces tak si to tam dej. Ale musis navarit na konstrukci drzici kapotu vystuhy pro ty zrcatka. Ani blinkry nejsou jen v kapotazi, ale jsou pridelany na vystuce, ktera je privarena ka sasi kapoty.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 17.06.2006-22:26

Peta píše:Já měl stejný problém.Koupil sem turistycké plexi a při max. rejdu mně zrcátka do něho naráželi a na víc bylo jedno rozbité.Tak sem koupil v RUCU nové zrcátká, která sou mírně zalomené.Ty sem nasadil na držáky po původních, patřičně otočil a ve výsledku sou zrcátka dál od plexi, takže mi nebrání v otáčení a dokonce sou ještě o něco širší než originál. :wink:
639 640

Kolik staly? To prodavaj i se zrcalem?
Anonymous

Příspěvekod Pavel » 18.06.2006-14:55

Nevím jaký máte kdo zkušenosti s navářením držáků na konstrukci kvůli zrcátkům na kapotu . Ale já na své XJ 900 přidělal zrcadla z R 1, a mám pod kapotáží pouze podložku z milimetrového nerezového plechu o průměru sedmi cm. Ten plech jsem vytvaroval samozřejmě podle kapotáže a plech přilepil epoxidovým lepidlem. Mé fotky jsou v albu, a dělal jsem to před pěti roky a stále to drží. :lol: :lol: :lol:
Pavel
občasný přispěvatel

Images: 79
Kraj: Vysočina
Typ XJ: bmw 1150 rt
Rok výroby XJ: 2005

Příspěvekod Peta » 21.06.2006-20:03

Havlis, ty zrcátka stáli asi 600Kč za pár i se zrcátkem a kupoval sem to v Rucu.
Ale před zakoupením doporučuju osobně vyskoušet na moto, protože to nejsou original Yamaha a matně si vzpomínám že sem nomohl najít zrcátka s levím a pravím závitem.
Peta
občasný přispěvatel

Images: 43
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 900
Rok výroby XJ: 1999

Zpět na Vzhled&Úpravy