Právě sem se vracel z projížďky-byl sem za našima na chatě(..pár kilometrů) no a cestou zpátky si říkám, že to vezmu oklikou přes vesničky..chyba Klasická věc-"silnice" 3. třídy, kam se vleze tak max. auto a cyklista jen s rezervou, aby se bezpečně minuli, ostrá levotočivá zatáčka, navíc zúžená na mý straně totálním nánosem štěrkopísku. Jedu skoro krokem, když tu najednou se na mě vyřítily dvě plechovky za sebou, asi se stíhaly bo co. Tak sem to trochu srovnal a už sem byl na štěrku, naštěstí jsem jel pomalu, tak jsem udělal kotrmelec vpravo částečně do toho štěrku a skončil v trávě. Mašinka na boku ještě chvilku běžela, pak sama pokojně chcipla. Auta nezájem..a to už muselo bejt tomu druhýmu jasný, že to neustojim, protože sem to pokládal ještě skoro na jeho úrovni, navíc ve zpětným zrcátku oblak prachu, že..no nic..bych tam ležel tejden kdyby něco.
Já to přežil celkem v klidu, jen pravou haksnu jsem nechal pod motorkou, takže trochu kotník, ale fpoho(příští věc, co dokoupim-pořádný pevný bufy, kanady hadr), jinak oblečení jako nový, na kapotě pár škrábanců, ale rupla vpravo po dýlce asi 15 cm na tom lemu podél nádrže, ale to se spraví. A aby toho nebylo málo, už v Chrudimi pak mi došel benzín..na křižovatce, jak jinak Takže jsem zastavil, nic netuše a chcíp..na rezervu se chytla naštěstí docela brzo. Domu, do garáže a cigáro.
Kdybych jel fakt krokem, tak se to asi nestane, holt zkušenost a jsem za to rád...jen mě mrzí ta kapotka..