Vyndání starých závažíček

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Vyndání starých závažíček

Příspěvekod Anonymous » 18.05.2006-14:08

Zdar Všem potřeboval bych poradit jestli nemá někdo nějakej fígl na vyndání závažíček koupil jsem nové a ty starý ne a ne dostat ven a ještě jak poznám že potřebuji dotáhnout ložisko na řízení.Díky za rady Dekr :evil:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 18.05.2006-14:10

Tak v těch závažíčkách by měl být šroub. Většinou imbus. Ten povolíš a mělo by to jít. Jestli to nejde tak jak ho povolíš zkus do něj klepnout jako dovnitř řiditek. Možná je tam ten vnitřek co se stahuje zaseklej. Jinak poradit neumím.
Anonymous

vyndání závažíček

Příspěvekod Anonymous » 18.05.2006-15:02

to jsem zkoušel a nic řekl bych že tam ta guma bude pěkně napreslá a proto to nejde.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 18.05.2006-16:48

Tak pak jedině asi silou. V takových situacích se řídím heslem co nejde silou jde ještě větší :lol:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 18.05.2006-19:11

Mam origo zavazicka na 900 a tam ma zavazicko zavit. Musis otacet zavazickem aby si to povoloval. pak jse vyndat dobre.
Anonymous

Příspěvekod Bartus » 18.05.2006-20:03

Já když kupoval XJ tak jsem závažíčka neměl jen tam byly vevnitř říditek ty gumy po minulých, dostat je ven je celkem sranda. Nakonec jsem to vyřešil rozžhaveným šroubovákem ( nad vařičem) guma se propálila a vydloubl jsem to ven. :D
Bartus
XJ štamgast

Images: 162
Kraj: Moravskoslezký
Typ XJ: Suzuki DL1000 BMW 1150 GSA
Rok výroby XJ: 2005

Zpět na Vzhled&Úpravy