od lynx » 28.04.2006-11:55
Tak to máme podobný problém. Nechal jsem vyčistit a seřídit karbece v Marimotu (Yamamoto). Ujel jsem 200 km a zdechlo to zase, tak jsem to tam dovezl znova. Přišel se na to podívat jeden "mechanik", samozřejmě oni udělali všechno perfektně a já mám bordel v nádrži. Podotýkám, že při předchozí návštěvě jsem nechal před pumpu vsadit nový filtr. Jak jsme tam okolo toho blbli tak přijímací technik povolil odkalovací šrouby a mašina chytla. Čistou logikou jsem došel k závěru, že je problém v pumpě. Po poklesnutí hladiny v nádrži (a špatném chodu pumpy) nedostávají karbece potřebnou šťávu. Když se povolí odkalováky dojde k snažšímu zaplavení komor. Tak doufám, že ti umělci za 550 Kč na hodinu na něco taky příjdou. Mám už to tam třetí den a ještě se mi neozvali - zkrátka mi dávaj sežrat, že já jako majitel tak starýho krámu nemám obtěžovat takové hvězdy. Jak jsem psal jinde mám chuť napsat do Yamahy jak jim tady reprezentují značku. Tak až se uráčí mi vrátit mašinu a pustí mě z vazby za pokus o vraždu - po předložení účtu - se ti ozvu, jak jsme to vyřešily.