Serizeni spojky

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Serizeni spojky

Příspěvekod Anonymous » 27.03.2006-10:02

Mam mensi ruce a tak mi dela krapet problem, ze spojka je v zaberu uz skoro na zacatku zmacknuti packy. No proste zmacknu spojku, zaradim, a pomalu poustim spojku a zaber zacne az skoro ke konci jak ji poustim a tam uz nemam skoro zadnej cit a tak se mi blbe rozjizdi. Da se to nejak sestelovat, abych ten zaber zacal mit nekde uprostred drahy packy spojky ?
Anonymous

Příspěvekod Mira XJ » 28.03.2006-15:46

Dá,ale připrav se na to že budeš mít velkou vůli na lanku.Ničemu to nevadí. Dole u spojky máš bovden mezi dvouma matkama,tak ty povol.
Potom zašroubuj distanční šroubek co máš na bowdwnu co ti vede do řidítka. Poto můžeš pohybovat celým bowdenem a můžeš si to popustit kam chceš.Samozřejmě je to omezený,ale trochu to jde.
Pozor zkontrolujsi jestli to nemáš už moc povolený a spojka ti naopak nejde vypnout!!!!
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
Mira XJ
XJ štamgast

Images: 0

Příspěvekod Anonymous » 11.04.2006-09:42

Mam pocit, ze mam ohnutou packu spojky a proto s tim mam problem. Spojka zabira az na konci, kde to drzim jen konecky prstu a nemam v tom moc cit.
Packa brzdy a packa spojky je u me xj900 vzhledove dost rozdilna. Ma uplne jiny tvar a je vic zvedla. Nemate nekdo foto na originale pro srovnani?
Anonymous

Příspěvekod OTIS » 11.04.2006-10:07

OTIS
XJ veterán

Images: 1863
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod Anonymous » 11.04.2006-12:13

To vypada, ze tu spojkovou mam ohnutou jako od riditka ven. Asi koupim novou. Rovnat se to bojim, kdyby to prdlo, tak bych byl v riti (=<<
v DKmoto Spojková páčka Pro-Series 345,00 Kč
Anonymous

Příspěvekod Pavel » 11.04.2006-15:18

U 900 je každá páčka jak píšeš každá jiná a je to tak správně.
Pavel
občasný přispěvatel

Images: 79
Kraj: Vysočina
Typ XJ: bmw 1150 rt
Rok výroby XJ: 2005

Příspěvekod Anonymous » 11.04.2006-17:55

Jestli chceš tak ti jí narovnám,hodim jí do pece a pak to de krásně ohnout,už sem jí rovnal kámošovi na XT a lítá s tim pořád.Mužeš mi jí poslat (udělám to hned a pak ti jí rovnou pošlu zpátky) nebo jí vem na sraz.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 12.04.2006-11:22

Jarda píše:Jestli chceš tak ti jí narovnám,hodim jí do pece a pak to de krásně ohnout,už sem jí rovnal kámošovi na XT a lítá s tim pořád.Mužeš mi jí poslat (udělám to hned a pak ti jí rovnou pošlu zpátky) nebo jí vem na sraz.

Tak to se urcite nejak dohodnem. Ja jsem si sice ted objednal uplne novou (za 350kc uvidime). Ale tu puvodni bych stejne chtel ohnout, tak aby mi to lip vyhovovalo. Spojka mi zabir na poslenich 5mm a to uz to drzim jen tak dvema prstama a nemam v tom cit.
Asi bych ti to nejak priezl osobne a chtelo by to na miste poresit. Jak si to predstavuju. Az bude nejak teplejc , takze to zatim nijak nepospicha.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 05.05.2006-10:13

Tak jsem koupil packu "DKmoto Spojková páčka Pro-Series 345,00 Kč" a je to ted uplny labuzo. Konecne je to i me do ruky. Packa se zda, ze ma mensi paku na lanko, jde krapet tiz, ale zase packa nema takouvou drahu.
Anonymous

Zpět na Motor