jak zlikvidovat škrábanec v laku?

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

jak zlikvidovat škrábanec v laku?

Příspěvekod Anonymous » 08.04.2006-21:12

Ahoj, jsem tu nový a od pátku mi v garáži stojí moje čerstvě koupená zelená xj600 s, 96 rok :smt080 Potřeboval bych ale radu, jak odstranit nejlíp drbu v laku na kapotě..je u štítku tak 5 cm dlouhá a 0,5 široká a je až do plastu, je to trochu tmelený a potřeboval bych to nějak zabarvit, aby to nebylo poznat.. šlo by to třeba nějakým těma pastelkama na autolak? Díky..
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 09.04.2006-08:51

Ty pastelky nejsou moc dobré. Aspoň teda na autě to nefunguje. Mám to vyzkoušené :D . Na autě se mi to podařilo docela dobře zakrýt leštěnkou v barvě auta. Taky máme zelenou metlu a přesně taková leštěnka je. Tuším že to je od TURTLE WAX. Ale je jasný, že to tam moc dlouho nevydrží. Musel by jsi to leštit aspoň 3xtýdně :lol: , ale za to to stojí ne. Pěkné XJ je základ :D
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 09.04.2006-10:17

No, tak já to zkusim, snad mi neupadne ruka od toho leštění a chvíli to vydrží..než vymyslim nějaký jiný řešení. Maximálně bude evidentní na první pohled, že nestojí jen vyblejskaná v garáži a jezdí se na ní..tím samozřejmě nechci říct, že jezdit znamená bourat... :wink: Díky moc..
Anonymous

Zpět na Vzhled&Úpravy