jarin59 píše:Ahoj já bych jel tak okolo 15.30 z Rychnova ale nechci jet na Hradec a Hořice ale jel bych taky po těch okreskách na Jaroměř-Lázně Bělohrad-Jičín-Sobotka. Ale nevím co máš v plánu a je to v pátek.
kozoroh1 píše:Bohužel musím vzít službu za nemocného kolegu. Přes noc určitě ne, protože musím být na telefonu. Když to dopadne tak bych přijel alespoň v sobotu na vyjížďku, ale taky se může stát, že uprostřed vyjížďky budu muset mazat do práce. Tak uvidíme.
Jurapee píše:Ahoj,
asi nepřijede Bartus, bůh ví kde zrovna je, není přihlášen, tak něco o něm, co mě, co jsem dnes na motorkářích objevil: http://www.motorkari.cz/cestovani/akce- ... 37520.html
mirekm píše:Ahoj, vařit si nebudem, sníme co dostanem (doufám, že to bude k jídlu) ☺.
Připiš si ještě Radek + Iva, na pátek a zkrácenou sobotní vyjížďku. Ubytování třeba se mnou. Díky.
Irwing_W píše:Ahoj, dorazím jen na sobotu. Máte nějaký časový harmonogram, abych věděl v kolik mám dojet? Franta
Irwing_W píše:Ahoj,
díky za sraz. Byla to pěkná projížďka, resp. procházka V sobotu jsem za tmy a deště dojel v pořádku. Což se o dnešku nedá říci. Takže budu kupovat nové sklo do světla, "chromovaný" kryt budíku a zrcátko. Jo a ta ruka sroste. Tak příště brzy dovi.
Irwing_W
djangi píše:Pěkný sraz ale asi nakonec dobře, že jsem nejel, protože bych se na většinu výletů stejně nedostal, bo slabá noha a to koleno...
P.S. Juro... nemáš to nalakované?
Koudy01 píše:Taky sem doficel v pohode. Jel sem zkratkou. Bylo to dal, za to horsi cestou. Prselo mne poslednich 100km. A jelikoz sem byl line zastavit a oblict si nepromoky, dojel sem hodne zmrzle a trochu mokre. Sraz byl vynikajici a nedelni Humprecht jeho prijemnym zakoncenim
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 96 návštevníků