Anonymous píše:Na začátku jse měl něm. 50k. a ta jak je známo žere až o 2.L víc a ze zkušenoti mohu potvrdit že do 6000.ot/min brala 7.4 l /100 km
XJ-čko jak je známo tahá už relativně odspoda (hlavně otevřená verze). Tak se dá jezdit pohodičku do 5000.ot/min kde nejedeš jak šnek a ještě to nežere
Po brutálním hledání jak se odškrcuje xj........tady je toho málo(pardon) jsem se přesunul na něm forum a našel fotonávod na otevření typu 4BR a 4BRA všem zájemcům pošlu na e-mail Jsem se pustil do jednoduchého procesu rozebrat karburátory a změnit polohu jehel trysky z pozice 1. na úrověn 3. zářezu.Podtlaky, bohatost a hotovo jede jak kráva tacho 205 km/h z původních 185km/h 37kw verze. Tento způsob platí pouze pro 4BR a BRA u naháče je to RJ-01 tady u těch se nemusejí měnit trysky.
Pokud by někoho zajímalo kolik zhruba na směsi tak 3 otáčky (2.tovární ale já mám KN-filtr a Iridy je to znát 66 hp.8750 proti 61hp 8500.)hlavně to uvidíš na svíčkách a je dobrý pokud máš COLOR TUNE.
Po otevření do 6000. ot/min do 5.L paráda chrochtal jsem jak prase a to mám 203.cm a 120.kg.Jinak když budeš nutit jezdit svoje XJ-čko na limitu
7500-9000 ot/min tak počítej klidně i s 10.L pokud taháš jak dudák a dolu sázíš meziplyn
Koudy01 píše:Foto navod na jedinny pro tebe ucelny otevreni XJ zde: http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery%20%20A/Yamaha%20FZS%20600%20Fazer%20%20%204.jpg
djangi píše:Já jsem spoko a furt za to nervu... co si myslíš ...mám průměr někde okolo 5-5.5l...
takjanevim píše:Tož to já se muším taky pochlubit.Jezdím na kochačku 100-aj 120 už jsem jel,otáčky 4000-5000 a spotřeba cca 4,8l +- protože to měřím tak že najedu 300 km,natankuju a vynuluju.snažím se tankovat furt do stejné výše v nádrži ale asi je to +- 0,5l.
To jsem ale kalič co? Tudle mě jeden povidal že stímhle stylem mě stačila 125 ale já už mám hoši vyblbnuto.
OTIS píše:Postrádám tu častý argument (obvykle od majitelů žíznivých strojů) z diskuzních fór - motorka je přece pro zábavu a tam se na spotřebu nehledí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků