Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!
Zkusenosti se lisi. At si tam da to, s cim se mu osobne lip pracuje.
U inbusu je nebezpecny to, ze proti sroubovaku pokystuje docela slusnou paku. Takze ty sroubky obcas byvaji dobéčený jak kráva. Chce to utahovat s vetsim citem nez se sroubovakem...
Nie je imbus ako imbus. Sem idú šrouby, ak si dobre pamätám, M4 so zápustnou hlavou na kľúč 3 mm. Je to také tenké, že pri menšom probléme sa hrany tohto vnútorného šesťhranu stiahnu a je po funkčnosti. A potom vŕtačka a sme zase na začiatku... Ale rob si ako uznáš za vhodné
No nevím, ale co takhle zkusit torx. Ten tak lehce nestrhnete. A v klasickém provedení je dobré pokaždé si uvědomit, že ten šroubek se povoluje proti směru pohybu klasických hodinových ručiček
Ještě je dobrý některejm připomenout, že jsou různý pevnostní třídy šroubů, i nerezovejch. Já mám na jedné nádobce šroubky na drážku a na druhé křížový, ale nikdy jsem neměl problém to povolit.