Četnost, s jakou v poslední době dělám synchronizaci karburátoru, mě tak trochu konečně přiměla k tomu, abych z U-trubice upgradoval na Carbtune http://carbtune.com/carbdtls.html. Tak kdyby někdo z blízka a klidně i dálky chtěl sesynchronizovat karbanátky (bo jednoduchý vstřiky), stačí napsat a nějak se domluvíme
Dobré vědět toto. Už plánuju cestu na Brno. Když mi to dělali letos v servisu nepoznal jsem rozdíl. Vůbec žádný. Kdyby mi neřekli, že musím koupit nové příruby, tak jsem je snad i podezíral, že na to nešáhli a jen vyinkasovali.
71 liber vcetne ochrannyho pouzda, posty a kovovych adapteru misto nylonovych, ale za ty sem si nepriplacel, tak se asi felili a poslali nechtene ty lepsi Za deset dni od objednani sem to mel doma.
Jinak sem si vymenit priruby a rovnou to otestoval. Spis jenom prekontroloval stavajici serizeni. Serizoval sem to v zime tou u-trubicou a jak de videt na videu, je dost presna. Pokud jsou vsechny valecky v rozmezi dvou tlustych car, je to oukej. Mne se to lisi tak o pulku teto tolerance. Takze i ta U-trubice maka skvele. Nicmene toto je tak 10x rychlejsi a asi milionkrat pohodlnejsi.
pěknej aparátek. Určitě lepší než moje čtyři podtlakoměry s tryskama, než si člověk uvědomí co ukazuje jedna ručička proti druhé, tak je všecko jinak a otočí šroubkem naopak nebo na jiným karbecu, kdežto tady je to hned vidět...
Dnes sem byl na synchronizaci v servisu Koudy. Po 14000 Km bylo nastavení v normě, takže jen se to jen trochu doladilo. Každopádně mám pocit, že i to málo motoru prospělo
Samozřejmě sem dával bacha, aby mně tam nedal místo těsnících podložek silikon na koupelny. Dnes v těch servise dělají různé věci...
Ahoj rád Tvou nabídku přijmu ale mám to k Brnu 130 km tak bychom se museli domluvit kdy to provést Jarin. Ty km pro mně nejsou samozřejmě problém ale pokud by se vyskytl problémek tak co dál abych si nemusel brát sebou kolo i když motor běží vcelku dobře.
No, divej. Ja ti to seridim za 200. V servisu se to pry da udelat za 400. Pokud mas dostupnej takovej servis, je asi ekonomickej nesmysl najet kvuli podtlakum 260km. Leda by si to bral jako projizdku. Domluvit pevnej termin neni samozrejme problem.
Určitě bych to bral jako projížďku a samozřejmě cenu respektuji . Příští týden v pátek mám dovolenou anebo v sobotu anebo podle Tebe jak se ti to hodí i tato sobota by šla.
Mohu to potvrdit dnes jsem byl u Oty (alias Koudy01) udělal na motorce synchronizaci karburátorů a provedl kontrolu snímače klapek a vše dopadlo skvěle. Jede to dobře a odezva na plyn je lepší neboť sem to měl při ubrání a přidáni plynu s menším cuknutím a teď to nedělá . Tak ještě jednou díky a zase někdy příště Jarin