Millosh píše:az bude ten Helfstyn, vyjel bych s vama, teda pokud vam nebude vadit nekdo na neiksjecku...tak dlouho jsem XJ planoval, az jsem si koupil neco jinyho bo nebyly prachy...) jsem z Prerova...
Bartus píše:Millosh píše:az bude ten Helfstyn, vyjel bych s vama, teda pokud vam nebude vadit nekdo na neiksjecku...tak dlouho jsem XJ planoval, az jsem si koupil neco jinyho bo nebyly prachy...) jsem z Prerova...
Klidně se přidej, budem rádi když se nás sejde více.
Ještě poznámka, jelikož jsme každý odjinud, můžem se domluvit, že každý vybere nějakou zajímavou trasu ve svém okolí a postupně je budem, když bude volno, projíždět. Autor trasy bude i jakýmsi průvodcem pro danou vyjížďku. Co vy na to?
Jiřík píše:Zdarec, no já myslím že rozhodně .... Kolem oběda třeba, co říkáte, že bychom tam někde třeba pod Hradem zapadli na nějaké papu, a nebo později (13 - 14 hodina)?, já se rád přispůsobím... a navrhuju se potkat až pod hradem na parkovišti? Ať se nějak nehledáme....
Ales píše:Zdravím všechny,
čas 13 nebo 14 hod. na parkovišti pod hradem mě vyhovuje.
BARTUSE počkám na Schellce na Místecké, dojedeme do Val. Mezu a vyzvedneme Jiříka.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 46 návštevníků