Koudy01 píše:Nechtel by se mnou nekdo na pokoj? Nebo nenaslo by se pro me u nekoho misto v pokoju? Odpadl Daket...
Daket odpadl protože ho sklátila zákeřná choroba co je po celé republice (ne ta ptačí verze). Užijte si to
Koudy01 píše:Nechtel by se mnou nekdo na pokoj? Nebo nenaslo by se pro me u nekoho misto v pokoju? Odpadl Daket...
OTIS píše:Bárte a DuroM, jak to teda u vás bude?
OTIS píše:Pokud by se k nám někdo chtěl v sobotu přidat, tak sraz bude v 9.45 hod. na Praha Masarykovo nádraží - u modrého automatu pod šipkou:
Jinak nás potkáte někde v centru zhruba kolem vyhlášených památek. Poznávacím znamením bude tichá skupinka, ve které bude jeden velmi hlučný jedinec s ostravským přízvukem...
OTIS píše:Akce se mně líbila, tak nějak sem si to zhruba představoval. Myslím, že někteří tolik kilometrů za jeden den ještě pěšky nenachodili Ještě jednou díky za záchranu foťáku – za to vám nabízím fotky bez poplatků https://1drv.ms/f/s!AuTmY_0dOeOcgxRIsXPMq-KbUw4P
PIG píše:čumim že i když ne, tak na fotce 70 jsem byl vlastně s váma
OTIS píše:Na začátku byla bunda, kterou nebylo kam pověsit....
OTIS píše:Na začátku byla bunda, kterou nebylo kam pověsit, tak sem ju hodil přes opěradlo sedačky (byl to jakýsi emerický podnik, eště mají co dohánět!). Foťák byl v horní kapse a nejspíš vypadl na vedlejší sedačku. Já hodně cestuju vlakem a mám už před vystoupením zafixované, ze kontroluju peněženku a mobil, ale foťák jaksi zafixovaný nemám…
Že ho nemám sem zjistil asi po hodině v jiné hospodě. Někdy chodíme s kolegy v Praze na pivo a nejednou se stalo, že někdo něco v hospodě zapomněl. Praxe je však taková, že za 5 min. si nikdo nevzpomíná, že vás tam někdy viděl, natož že něco našel…, takže sem naděje na možné nalezení a navrácení rovnou zavrhl…
Jim se to podařilo a su za to fakt moc rád, protože kompakty s výklopným displejem se dost blbě shánějí. A toto byl zánovní kousek, který sem už po pádu v minulém roce jednou oplakal, ale podařilo se mi ho opravit... https://onedrive.live.com/?authkey=%21A ... 36&o=OneUp
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 98 návštevníků