Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!
Zdravím příznivce Yamahy XJ6 Máte někdo zkušenost s výměnou sedla jednodilneho za dvoudílné, které mají poslední modely xj-sestky? To samé plasty...a madla spolujezdce. Pasují tyto díly na předchozí model...řekněme r.v.2009? Díky, za příspěvky
Ahoj, na tuto tvoji otazku tu pravdepodobne bohuzel nedostanes fundovanou odpoved. Forum se zameruje predevsim na starsi modely (do r.v. 2003). Asi budes muset zkusit pozadat o radu na motorkari.cz.
Za celou dobu se na srazech objevily tak 2 kousky. Nové XJ bohužel není tak úspěšné jak předchozí modely, takže lidi zůstávají u veteránů nebo raději koupí jiný model.
Asi jsem staromilec, ale v dnešní době už není moc z čeho vybírat. "Starý" modely jsou prostě hezký a tak nějak bezstarostný. Pokud to někdo nerozstřelí, nemá se na nich moc co rozbít. Aktuálně mě trápí akorát to, že ji chce manželka prodat.
Díky chlapi Na motorkářich jsem se již ptal a neodpověděl vůbec nikdo Trošku mi někdy přijde, že tam píši ve fórech motorkáři,kteří ctí pouze rychlost a zvuk koncovky... s bratrstvim to už nemá nic moc společného. Tady mi odepise i člověk co mi nemůže pomoci Díky
By som nezúfal, asi málokoho to napadne vymieňať, možno na nejakom zahraničnom fóre by bolo toho viacej k téme. Ale asi by som vytlačil tvoju z garáže /aj teraz, alebo cez leto/, naštartoval, zašiel do predajne yamaha kde bude nové xj6 a popozeral si to, predajca možno bude ochotný aj odistiť sedačku /či prirovnať k tvojej/ a zistíš čo ako.
Díky za typ Jde mi především o vzhled, ta poslední varianta se mi líbí více než ta má nicméně ikdyby to šlo tak by to přišlo určitě na pěkný peníz a ... je to nesmysl měnit, když vše funguje jak má.