nevo7 píše:No na zatlačenie nechtu reagujú obe, ale je cítiť, že ta Arrow je tvrdšia. Možno to tak už od výroby je, že je tvrdšie stavaná na km výdrž, ale na vode to houby drží /alebo trochu drží, ale so strachom a 60 km/h max./.
Koudy01 píše:Docela cucim, ze ty Activky takovou motorku asi docela zvladaly. Kolik to vazi a vykonuje - cca 280kg a 66kW?
Mexican píše:krasna vydrz koudy. Som zvedavy, ci sa dostanem cez 15 000km na oboch.
nemal si na tej prednej plosku?
djangi píše:Jo no.. uz jsem si celkem zvykldneska gymkhana, tak uvidime jak se ukazou...
viktorinek píše:Cau lidi,
taky se pridam s nazorem na pneu ...
Mam na predni najeto cca 15 tisic a na zadni tak 13-14 tisic ... mam michelin pilot activ. (nebyly spatne, dlouhy najezd)
Problem proc, proc chci po cca roce menit je, ze jsem mel spatny krk rizeni a tlumice, udelal jsem je ted v kvetnu a moto sedi mnohem lip.
ale problem je oskakana predni i zadni guma. predni ma tak 30% a zadni ma jeste tak 50% (zadek silene plave) ... a to jezdim co ta xj600 da ...
stupacky trpi ... a pritom jak rikate "poser prouzek" u teto motorky stejne je, to mam spis v kyblu stupacky (sedrene) a pneu na kraj nesjedu ...
Ve dvou na levou stranu dru hlavni stojan.
tento rok (od 20.2 do 11.7) mam najeto cca 9 tisic a loni (od 9.6 do cca zacatku rijna) 8 tisic.
Ted hledam nove pneu, tyto uz silene nesedi, mam na nich strach v zatackach, dost ji honim po ceste. zadej ujizdi /asi tim oskakanim/
... a libi se mi BT45 ... relativne dobra cena a je to dvousmes
Tak pokud i na nich najedu aspon tech 15 tisic, tak to bude ok
Nebo byste doporuculi jine pneu nez ty BT45 ??
Preji pekny den
Vik
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků