Díky za čas věnovaný vstupní prohlídce Koudy
.. to co máš doma Ty taky není k zahození, to je správnej keeper
.. no rachot spojky je v zásadě normální asi, to se ještě dá vyřešit, ale sám si na to netroufám. Co mi přijde divný je ten výrazně více cvakající zvuk, který se objevil po té výměně oleje..Motor a projev spojky se jakoby trochu ztišil, ale připadá mi jako by jeden ventil cvakal víc - nebo je to víc slyšet, každopádně předtím to necvakalo, jen ševelilo šití motoru, teď to cvaká a ještě k tomu ne pořád, chvílema to utichává
.. Proto sháním borce co ty motky zná někde v okolí..když seženu dám vědět. Mně to právě taky nepřipadalo jako úplně nesmyslný kup a hlavně při prodeji to bylo zahřátý a ta spojka nebyla tak slyšet jako druhej den po ránu při studeňáku..no upřímně, taky bych to studený neprodával tak se na majitele nelze zlobit
.. navíc jsem mu hned volal a říkal, že mu ve 3 servisech řekli že je to normální, tovární vůle s opotřebením a že to na jízdu nemá vliv, tak ať to neřeší, tak to neřešil no
..hlavně mu 3 roky stála, jen jí protočil, baterku vyndaval, promazával a měnil olej říkal, najel za 3 roky asi 600km tak nevim, dlouho stojící motor se asi může projevovat různě a může se to měnit..ještě mě napadlo, jestli to cvakání nemůže být olejem, že by se někde něco uvolnilo, nějaká usazenina nebo tak..no nic, to patří asi už do jiné sekce
.. děkuji všem za názory, ono to nějak dopadne
PS: Jo omezovač jsem vykroutil schválně, hlavně kvůli ověření že z výfuků nejde kouř a zjistit zvukový projev
Edit: Tak jsem teď koukal na nějaký video jak se zvukově projevujou rozhozený podtlaky a zdá se mi, že to bude ten podivný zvuk co tu řeším, tak zkusím najít někoho kdo by to uměl udělat a uvidíme. Díky za tip.