gregor píše:Mam napad, jak naplánovat cestu, by nebyla moc těžká. Vezmu více dovolenou, vyrazim v čtvrtek a pojedu do Mlada Boleslavi. Bydlel jsem tam, znám toto město a okoli, tam přenocuju. Pokud bych prijel na sraz bez přestávky, téměř 600 km, bych byl příliš unaveny na zábavu. Po jednom pivu bych klesl, a chtěl bych seznamit se s Vámi a pohovořit. Proto vymyslel jsem způsob - rozdělit cestu na dvě etapy.
Někdo z vás bude jet přes toto oblast nebo jine město v okoli? Obavam se že budu mit problém najit misto srazu, je to malé městečko. Cizinec ktery nezná místní silnice spíše jistě se ztrati Bylo by dobré pro mne jet spolu s obeznámenym s cestu
gregor píše:pro Beliall, mirra99 : můj orientační koncept je takovy - setkat se v Mnichovo Hradište. Přibližně 10 km od Mladé Boleslavi. Vyhledal jsem levne ubytovnu v centre toho městečko, s největší pravděpodobností budu tam spat v noci ze čtvrtka na pátek. Dopoledne navštívim hrad (nádherné misto, doporučuji) a pak mohu jet na sraz. Dovolil jsem sám sebe navrhovat misto pohodlne pro mne doufam že odpustite. Mohu počkat tam na Vas až dojedete. Možná někdo jiný jedoucí z přilehlých regionů také tam dorazíl, bych byla početnější skupina Co myslíte o tomto konceptu?
OTIS píše:Všichni registrování na fóru zprávu o srazu dostali... Tak snad aby se ještě vyjádřili ti, kteří mají v prvním příspěvku u jména otazník.
OTIS píše:Všichni registrování na fóru zprávu o srazu dostali... Tak snad aby se ještě vyjádřili ti, kteří mají v prvním příspěvku u jména otazník.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 74 návštevníků