barvy na yamahy-kde zjistit?

barvy na yamahy-kde zjistit?

Příspěvekod Anonymous » 03.03.2006-15:39

nazdar, potřebuju radu: chci zjistit číslo(označení) barvy na yamahu R1 (modrou-měla by to bý barva yamaha blue)

Psal jsem asi do deseti prodejen a odepsali mi, že to označení neví,ale že by mělo být někde pod sedlem. Nemá někdo z vás kromě XJ taky R1-čku? že byste se mrkli? Very Happy

Jinak jestli v těch prodejnách nekecají tak nechápu jak si má člověk vybrat barvu když si chce přelakovat opravovaný díl.. kdyby někdo z vás znal stránku kde se dají tyto věci(barvy) zjistit nebo mi mohl jakkoli pomoci budu mu nesmírně vděčný. Wink

jinak ať se vám vydaří vstup do nové moto sezóny(už se taky těším)

P.S.:omlouvám se adminovi, že jsem to dal do dvou diskuzí najednou..moc to spěchá :oops:
Anonymous

Příspěvekod sjirka » 03.03.2006-17:52

Nevím jak R1, ale myslím, že kromě Ducatti žádný výrobce neuvádí čísla barev. Tolik má zkušenost (volal jsem kvůli tomu i přímo do CZ zastoupení Yamahy) - šlo ale o XJ - ale nemyslím, že u R1 by to bylo jinak - tady jde o filozofii výrobce, aby sis ten díl neopravoval, ale koupil novej :cry:
sjirka
XJ štamgast

Images: 79

Příspěvekod TOMMZ » 03.03.2006-17:53

album_pic.php?pic_id=281
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod Mira XJ » 03.03.2006-18:49

Najdi si na netu firmu STANDOX. Ty májí vzorníky podle značek , podle modelů a podle ročníků. Mají zastoupení jak v Brně ,tak v Praze. Barvu ti namíchají na místě. Nechával jsem stříkat dvě XJ a vždy v pohodě.
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
Mira XJ
XJ štamgast

Images: 0

Zpět na Jen tak