Trochu oživím prastaré téma. Ležím ve výběru stanu měsíc a stále jsem nevybral
. Asi mám přehnané požadavky
. Na letošní adventuru vyrážím sólo, tak sebou nechci tahat ten velkej, těžkej nesmysl co mám doma. Pročetl jsem toho tolik, že by jsem o stanech mohl přednášet na VŠ a výsledek nic moc
.
No tak se obracím do fóra, třeba někdo poradí. Toužím po stanu lehce stavitelném, nejlépe dva, max tři pruty (samo něcojakodural) a bydlet. Samonosný, stavba ložnice současně s tropikem, vnitřní rozměry min 220x140, nějaká funkční apsajda, či předsíňka na bordel (boty, kbeklík, tankbag a pod.) Trochu slušnou ochranu proti promoknutí, bo mokrej sem nasranej. Váha tak max do 3,5Kg, sbalenej aby neměl mít metr na pade. Cena rozumná, jelikož jsem sice našel něco dle požadavků ale za tu sumu můžu bydlet na dovo v pětihvězdovém hotelu a přežírat se kaviárem. Tunelové jako dobrý ale musí se kotvit, což někdy, někde nejde. Většina "předsíněk" použitelná na odložení Tatranky, vaření vůbec ne. Vnitřní výšku ať si tam mohu dřepnout a v nouzi obléknout. Nechci se plazit dovnitř i ven. Jsem starý a blbě se ohébám. Tak co soudruzi, existuje??? Předem děkuji za přínosné návrhy, vola co doporučí karavan místo motorky, si dojedu v létě zmlátit