Janoš-XJ píše: Otis to nemyslel nijako zle !
Janoš-XJ píše:Ale pokud potřebuješ prudit
Janoš-XJ píše:a narážet třeba na Fortunu,tak tu napiš jména pořadatelů co srazy dělali a já jim poděkuji !
Janoš-XJ píše: NIKDY jsem od XJ neodešel a kam jsem mohl vždy jsem dojel!!
Janoš-XJ píše: Vždy jsem jel za lidma které mám rád a ty druhé prostě respektuji toď vše! Jsem tady skoro deset let
kozoroh1 píše:Maho: umíš si představit, že bych organizoval sraz a ono by pak lilo? Počkal bych vás v hospodě. Něco by snad příští rok mohlo dopadnout. Uvidíme, nikdy jsem nic takového nedělal.
kozoroh1 píše:Tak když už se to tak hezky rozepsalo tak přidám taky:
Na jednu stranu máte pravdu oba na druhou ani jeden.
1) lidi na fóru by měli být stejně důležítí jako ti, kteří jezdí na srazy. Neboť právě z nich přicházejí časem nový srazníci. A já si rád pokecám o čemkoliv i častěji než 2x do roka. Písemná diskuze je mnohdy kvalitnější a lepší a hlavně umožňuje komunikaci každý den.
2) každý srazy rád nemá a nemusí se mu to vyčítat. Přitom to může být virtuální "superčlen". Od toho je fórum.
3) možná by jste měli dát podmínku přihlášení do klubu, že kdo neudělá sraz nemá tady co dělat, možná by to vše ulehčílo a ujasnilo.
Toť ve zkratce můj názor. Protože názory typu chodíš na srazy a žádný neuděláš, nebo si jen na netu a na sraz nepřijedeš. Jsou spíše odrazující. Zní to jako ty nám něco dlužíš. Nehraju si na: ty jo, tys udělal tři srazy ty si bourák a ty si neudělal žádný, s tebou se nebavím. I když obrovský respekt k organizátorům. Stojí to nějaké finance a spoustu času. Cítím se být v dobrém slova smyslu dlužníkem a proto se pokusím něco udělat. Nemám problém klidně na srazu zaplatit vstupné. Když budu něco dělat, tak proto, že chci něco udělat pro přátele, něco jim ukázat. Ne proto, že musím.
Asi tak.
Janoš-XJ píše:Dám na slova Klabana a 107 kilo seru na to! Omlouvám se tedy Tommzovi za nepřítomnost na 14- XJ Plzeň a tuším tobě za Krkonoše 17- XJ sraz.Myslím že to s mojí docházkou není tak zlé!? PINDAL jsem vždy na VIRTUÁLY kteří na srazy nejezdily a jen blbě prndali. A překvapuje mne že sis někdy všiml mejch ramen že o nich tak píšeš já myslel že seš vždy zaneprázdněn opačným pohlavím? Ale potěší to starého ješitu ,tak pá!
mahomaho píše:Když nejsi schopný přijít a pozdravit pravicí tak si tě moc nevšímám
Janoš-XJ píše:mahomaho píše:Když nejsi schopný přijít a pozdravit pravicí tak si tě moc nevšímám
Prvně jsem nechtěl na nic od tebe reagovat ,ale toto musím! Já jako spolupořadatel srazu (což moc lidí neví bo nemusím bejt středem pozornosti) tam byl s Daketem a Otisem první .Takže jsi dojel později "příchozí zdraví "to za prvé. Za druhé jsem asi o 15-17let starší a starší se zdraví !(obešel si nás jako ....)
A teď pro Kozoroha: My neděláme komerční srazy ,takže se na nich neplatí! A většinou to dělá člověk kterej alespoň trochu zná okolí a ví co se dá či nedá shlédnout! No a o těch virtuálech je to na dlouhé lokty aby to pochopily ty novější!
Michal píše:A cestou do Prahé jsem kamarádovi udělal fotku (má firmu a hele jak se jmenuje)
http://misa302.rajce.idnes.cz/Otis#Otis.jpg
Přidávám pozdrav do Sedlčan a hlavně té co nosí teplé pivo
DjMaxx píše:Tak Casanova sociálních sítí (mistrhroch) nezklamal a bude zřejmě pasován na klubového fotografa Tak gratuluji Michale ..... Máš největší počet fotografií
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 112 návštevníků