mistrhroch píše:jirka4137 píše:Supr. Taky je dobré mladé děvče nebo stará whisky .
Nejlepší je mladé děvče polité starou whisky...
Zní to hezky,pro některé znás je to pouze zapovězená píseň
mistrhroch píše:jirka4137 píše:Supr. Taky je dobré mladé děvče nebo stará whisky .
Hektor78 píše:mistrhroch píše:jirka4137 píše:Supr. Taky je dobré mladé děvče nebo stará whisky .
Zní to hezky,pro něteré znás je to pouze zapovězená píseň
Ano mamidaket píše:- famfulin76, hele v 9.00 hod v sobotu odjezd na vyjížďku!!!
daket
kodl píše:Právě jsem zjistil, že nejsem na seznamu přihlášených, což nechápu... A tak se taky hlásím, Kodl + Danka, Pá-Ne chatka - a ze známých důvodů by měla být dost daleko od ostatních
pupek píše:Třikrát zdar. Take sa za vama na babičce dojedu. Ja + stan, patek-sobota.
felika píše:Bohužiaľ som nútený z rodinných dôvodov zrušiť našu účasť, ďakujem
famfulin76 píše:Zdarec. Jen upřesňuju a připomínám svojí účast, bo jsem se nenašel v aktualizovaném seznamu účastníků. Předpokládám, že je to jen administrativní záležitost a že mi tím nechcete taktně naznačit, že nemám jezdit..
A aby to nebylo tak jednoduchý, tak možná dorazím už v pátek, ale za to sám... Vím, že tato informace je pro pořadatele poněkud k prdu, ale fakt to zatím nevím. Abych to shrnul, zatím já+1 a stan od soboty, případnou změnu dám vědět co nejdříve.
doufám, že nebude sněžit...
Beda píše:Dobrý večer, i já Beďa se chci přihlásit na sraz, jako místní bez ubytování.Těším se na nové tváře i nové zážitky a určitě perfektní sobotní vyjížďku.
OTIS píše:DjMaxx píše:Radek + batůžek na jednu noc.
To znamená pá-so?Koudy01 píše:Jezdit na nedelu je zbytecny.
Obvykle se něco podniká aj v nedělu. To se domluví v sobotu večer a v případě zájmu není problém něco vymyslet. Možností se tu nabízí dost (např. lednický zámek/park, ...)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků