mirekm píše:DOBRÝ Gregore, rozumíme. Píšeš lépe než někteří Češi .
gregor píše:Jsem rád, že chápete, co píšu, a doufam že nesmějete se z mých chyb Ještě více byl bych rád, kdybym rozuměl bez pomoci tlumočníka všechno co napíšete Kdy pracoval jsem nekolik mesicu v Skodovce, večery nešel na pivo, jen díval jsem se na Češke pořady v televizi se slovníkem v v ruce. Učil jsem se co nejvíce, ale zřejmě ne dost
Chtěl bych zadat v titulku moje oblíbene rčení, jen nevim jak správně přeložit. V angličtinu to bude "motorbike is the best, fuck the rest" Jak to bude řádné v češtině?
Radimathor píše:Tak vítej v klubu pokud by jsi jel na sraz tak vyrážíme okolo 12:00 ze Shell ul. Roztylská Praha 4, s časem možnábudeme ještě trošku hejbat
Nozdro píše:Čau hoši a hošice (jestli tu nějaké jsou) ... v rámci tématu Nový člen bych řekl, že zapadám přesně sem, proto házím zdravici jakožto novopečený majetel (není to překlep - majitel ze mně bude až se budu schopen o svůj stroj sám technicky postarat, dosud jsem se odvážil jen na výměnu oleje, filtru, očistu a mazání řetězu a opravu a následnou výměnu předního rozbitého blinkru, takže zatím ten jetel spíš ) Yamahy XJ 600 S Diversion zeleno-modré barvy, r.v. 1997 do provozu 1998, která by měla mít nafrčeno cca 51 tis. km (kdo ví..) a která samozřejmě asi bude mít dříve nebo později (spíš asi dříve..) nějaké mušky ale jsem Pampalini tak je snad s vaší a boží pomocí nějak zvládnu pochytat ... Koupil jsem jí náhodou od známého známého, co mu doma 3 roky stála, ale zdála se celkem technicky OK, tak jsem jí za pár šupů odvezl domů a momentálně mám najeto cca 1000km. Jezdit jsem začal po hoodně dlouhé době (auta, byty, baráky, děti..na motorku nějak nebyl prostor furt) a můžu říct, že nechápu, jak jsem to mohl tak dlouho vydržet ... Technicky jsem spíš na počítačové věci, ale rád si občas umažu ruce od oleje, takže bych řekl, že XJ je ideální. Jezdí se mi na ní dobře, vše co je napsáno je svatá pravda, nebudu to rozvádět znova. Tak já jen, že jsem tady a občas budu asi potřebovat podat pomocnou větu, nebo ruku, tak dofám, že někdo máte ještě nějakou volnou .. Pokud je tu někdo z Plzně nebo okolí (spíš na sever) tak se rád seznámím - samozřejmě nejen s krajánky a třeba semtam nějaká společná vyjížďka a konzultace trablů - může se hodit, stejně jako rada kde na Plzeňsku servisovat XJ - někdo kdo to zná a nechce zlatej toaleťák doma by se hodil..tak kdyžtak tipy do PM, díky. Děkuji za pozornost a hlavně za vytvoření tematického fóra, které si tato skvělá motorka jistě zaslouží. Tak zatím, a kolama dolů!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 114 návštevníků