Drziak, nosic

Drziak, nosic

Příspěvekod luxo » 29.03.2016-13:09

Zdravim vas,

chcel by som poziadat o radu.
1., Zhanam nosic - zadny aj bocny na kufre. Taktiez opierku pre spolujazdca na zadny kufor. Vie mi niekto poradit stranku, alebo nema niekto na predaj? Na nete su dost drahe.

2., aky maximalne velky je vhodny bocny kufor? 48L je obrovsky - 2osoby sa tam nezmestia.

3., Mate niekto dobru apku na cesty? Planovac a pod.?

4., Ako ste spokojny s motobiker seson appkou - premium ucet? Neviem ci sa oplati kupit, klasicka verzia ma par nedostatkou, ale zevraj tento rok je vynovena, tak musim skusit.

Dakujem
luxo

Kraj: Maďarsko
Typ XJ: 600 diversion
Rok výroby XJ: 1996

Re: Drziak, nosic

Příspěvekod Mexican » 29.03.2016-14:38

1a, zadny mam od GIVI, kupil som s moto. Mam tam plotnu na GIVI/ KAPPA kufor, kupil som za 2400 kc kufor od KAPPY 46l. Staci bohate
1a, bocne drziaky som hladal asi pol roka, nakoniec som kupil za 4500 kc vratane 2 origo Yamaha kufrov z nemeckeho ebayu. Skus pohladat na mtorkaroch, bazosu, allegru alebo podobne. Najdes aj zadne aj bocne

2, velkost bocneho kufra zalezi ako sa zbalis. My sa s priatelkou zbalime pohodovo do topcasov (ona ma svoje moto) na tyzden, musime vsak spat po hoteloch
S novymi bocakmi som schopny sa zbalit na 2 tyzdne vratane stanu, spacakov a karimatiek tak aaby bolo vsetko zamknute. Radi totiz chodime po hradoch a nechcem mat strach ze mi niekto ukradne nieco co nie je poriadne prichytene na moto

3, nainstaloval som zakladnu verziu, zatial som ale neskusal takze neviem
Mexican
občasný přispěvatel

Images: 9
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600s
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod Koudy01 » 29.03.2016-20:10

1) Pokud zrovna nevyhmatnes nejake supr kup pres inzerat, budes se muset smirit s tim, ze za nosic bohuzel cosi zaplatis. Zase je to ale na furt.

2) Maximalni nevim, ale uz 44l od Kappy na boku vypada hrozne :-) Ale treba s Givi E360, coz je tusim 40l, se tam dva lidi vlezou. Ono taky mozna zalezi na nosicu. Zajimalo by me, kolik maji ty originalni kufry, protoze na fotkach to sou taky pekny krabice a je to delany pro dva lidi.
Ja osobne mam 44l nahore a bocaky obycejny Kappy 21l. Radsi si dam na nadrz tankvak, nez abych jezdil s motorkou sirokou jak parnik.

3) Na planovani pouzivam TyreToTravel.
Koudy01
XJ štamgast

Images: 62
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: XJ600S
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod kristensenj » 30.03.2016-14:24

1) Držáky na moto byly na brašny, tak jsem dokoupil za pár kaček "monokey" čepy a zapojil vlastní tvořivost.

2) Velikost kufrů je asi na vkusu, já jsem se snažil jít do maxima takže boční GiVi EN 45 a zadní Maxia 52, tam už něco naložíš :-) ale jakmile jsou kolony někde tak stojíš s taky :-D

3) Aplikace mě akorát zdržovaly, nejlepší aplikace je si večer sednout k mapy.cz vybrat cestu a cíle, naflákat do navigace jako jednotlivý body a pak vždycky odmáčknout jeden a jet.
kristensenj

Kraj: Pardubický
Typ XJ: 900 Diversion
Rok výroby XJ: 2000

Zpět na Výbava