jirka4137 píše:Supr. Taky je dobré mladé děvče nebo stará whisky .
jirka4137 píše:Poslušně hlásím že stroj na sraz je zakoupen. Bohužel to není mé vysněné XJ 900. Zkrátka těch 300kilo mě nějak nechtělo při mém stylu příletu do zatáček poslouchat a zatáčet ale furt to nějak pokračovalo rovně tak jsem vzal něco trošku menšího. U starého XJ se musí udělat STK a v první řadě volnoběžka ale kdybych měl dojet na čezetě tak dorazím.
P.S.: Mám zakoupit nějakou pyrotechniku na přivítáni a navigaci Michala ?
OTIS píše:No z takových informací si organizátor těžko udělá nějaký konkrétní závěr. Pokud chce mít třeba zajištěné jídlo, ubytování, prostě se má s vámi na sraz počítat, tak je potřeba se vyjádřit jasně. Na přihlašování je času dost, nemusíte s tím spěchat.
kefi píše:...takže se dostavím až v neděli ráno...
Koudy01 píše:kefi píše:...takže se dostavím až v neděli ráno...
Jezdit na nedelu je zbytecny. To je odjezdovej den - teda pokud nebude nejaka zmena. Behem dopoledne vetsina ucastniku pobali veci a jede dom. Hlavni program je v sobotu.
DjMaxx píše:Radek + batůžek na jednu noc.
Koudy01 píše:Jezdit na nedelu je zbytecny.
Jurapee píše:Hoj, tak 100% dorazím. Protože mám nyní potíže se zády, tak pokud je to ještě možné, tak prosím zajištění chatičky. Díky Jura
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků