mirekm píše:Ty woe, co to je za servis?! Takhle bych se teda chtěl živit . Když něco čistím, tak to kulva musí být vyčištěný. Co by se tam pak uvolnilo?! Jasně, že je to na reklamaci. Je to sice blbá práce, všechno to rozebrat, vyčistit a profouknou, ale musí to fungovat.
8 l/100 je moc, pokud teda nemáš cestovní průměr 160km/hod a značí, že je někde problém. Ucpaný vzduchový filtr(předpokládám že ti ho vyměnili), bohatá směs- velké trysky, vysoká hladina paliva v karburátoru, špatně nastavený šroub bohatosti směsi. Příliš bohatou směs poznáš na svíčkách, byly by matně černý-saze. Správně mají být slabě okrový-cihlový a všechny stejný. pokud je vše OK, dá se jezdit 5-6 l/100, přičemž těch 6l/100 mám jen při rychlejším přesunu po dálnici. Po normální cestovní rychlosti +-90 a delší trase jsem na 5/100. Kochačka po horách je za 4,5.
Zdarec! To bys byl hodnej. Jen, jestli to ten onen umí i rozhodit a pak složit a seřídit... Víš, že já to neudělám..Koudy01 píše:Cau, mozna bych ti mohl domluvit vycisteni toho jednoho karbanatku ultrazvukem, ci jak se tomu nadava....zadarmo nebo za malo. Musel bych se poptat. Mam?
Ty jo, tak dostat se na takovouhle spotřebu by bylo super... Servis jsem poslal do háje, ještěže mám tady Koudyho..mirekm píše:Ty woe, co to je za servis?! Takhle bych se teda chtěl živit . Když něco čistím, tak to kulva musí být vyčištěný. Co by se tam pak uvolnilo?! Jasně, že je to na reklamaci. Je to sice blbá práce, všechno to rozebrat, vyčistit a profouknou, ale musí to fungovat.
8 l/100 je moc, pokud teda nemáš cestovní průměr 160km/hod a značí, že je někde problém. Ucpaný vzduchový filtr(předpokládám že ti ho vyměnili), bohatá směs- velké trysky, vysoká hladina paliva v karburátoru, špatně nastavený šroub bohatosti směsi. Příliš bohatou směs poznáš na svíčkách, byly by matně černý-saze. Správně mají být slabě okrový-cihlový a všechny stejný. pokud je vše OK, dá se jezdit 5-6 l/100, přičemž těch 6l/100 mám jen při rychlejším přesunu po dálnici. Po normální cestovní rychlosti +-90 a delší trase jsem na 5/100. Kochačka po horách je za 4,5.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků