NÁVRHY TRIKA OD PENA

Tak které???

1
2
9%
2
4
18%
3
2
9%
4
12
55%
5
2
9%

Celkem hlasů : 22

Příspěvekod TOMMZ » 05.02.2006-19:34

No pár lidiček už trička mají a doufám, že je s nima zatím spokojenost :wink:
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod Peta » 05.02.2006-19:37

laznickj píše:Koukám že tohle fórum už je pěkně staré, ale dalo by se ještě nějaké to triko sehnat? Jsou pěkný.

Jo téma trika se tu probírají už pěkně dlouho.Máme návrhy,ale ještě nejsou vyrobena.
Ale kdyby sis přečetl celou tu debatu tak poznáš v jakem je to stádiu.
Když sem napíšeš barvu,velikost a počet tak tě Aleš započítá do seznamu zájemců.
Peta
občasný přispěvatel

Images: 43
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 900
Rok výroby XJ: 1999

Příspěvekod Anonymous » 05.02.2006-19:51

Tak já bych chtěl teda černý a velikost asi XXL. Mám radši když je volnější. :lol:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 05.02.2006-21:14

ja rovnako urcite cierne i ked velkost xxl mi moc volna nebude na vyber asi moc nemam :)
ale aj tak sa mi zda ze sa stale nedohodlo na vzore pretoze napadov tu bolo viac ...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 06.02.2006-10:12

Tak teda 1 cerne velikost L
Anonymous

Příspěvekod Pavel » 06.02.2006-15:06

Já už to neřeším stejně se nedohodnem na jednom vzoru.
Prosím velikost L. barva černá i bílá. :smt023
Pavel
občasný přispěvatel

Images: 79
Kraj: Vysočina
Typ XJ: bmw 1150 rt
Rok výroby XJ: 2005

Příspěvekod Anonymous » 06.02.2006-19:37

Pro mě též jedno černé a jedno bílé, obě XL prosím.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 07.02.2006-07:17

Zdravím, prosil byl jedno černé XL a jedno černé L........
Díky
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 07.02.2006-13:33

Tak když to tady bere skoro každej po dvou tak k tomu mému jednomu černému XXL bych teda chtěl ještě jedno černé L. :D
Anonymous

Příspěvekod Ales » 11.02.2006-11:16

Zdravím všechny,
uvádím průběžnou rekapitulaci zadaných požadavků a prosím o kontrolu zda jsem se nesekl. :smt115

černé :
SJirka, velikost ? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Koroner, velikost L
Aleš, velikost L
XJelen, velikost XL
OTIS, velikost XL
Pavel, velikost L
HOSPA, velikost L
PETA, velikost XL
BARTUS, velikost XL
Laznickj, velikost XXL
Laznickj, velikost L
PENO, velikost XXL
Jiřík, velikost XL
Jiřík, velikost L

Zatím - nákup 14 ks černých trik

bílé :
Aleš, velikost L
XJelen, velikost XL
OTIS, velikost XL
Pavel, velikost L
PETA, velikost XL

Zatím - nákup 5 ks bílých trik
Ales
občasný přispěvatel

Příspěvekod Anonymous » 11.02.2006-14:51

Aleši mě z toho seznamu vyškrtni. Já jsem s Sjirkou z jednoho města takže já si ty trika koupím sám, protože mladá říkala že L je velké a že by chtěla takové nějaké holčičí :smt101 . Já už se nějak s Sjirkou domluvím až zase půjdeme ne pivko :)
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 13.02.2006-20:20

A pro mě jedno černé a jedno bílé,obojí M. Dííííík :smt039
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 19.02.2006-14:17

Jestli bych mohl, tak si objednám taky tričko. Mě osobně by se ale líbilo vepředu nalevo malá 5 (pr. tak 8 cm) a na zádech velkou 4. Ale jesli to bude jinak tak mš to nakonec vadit nebude a budu je chtít. Má objednávka zní 2 x černé tričko velikosti L. Případný odběr na sraze v Pavlovicích nebo dle domluvy. Děkuji
Anonymous

Příspěvekod Bartus » 19.02.2006-15:09

lehny píše: Mě osobně by se ale líbilo vepředu nalevo malá 5 (pr. tak 8 cm) a na zádech velkou 4.

Mě se taky tahle varianta zdá lepší, kulaté logo by vypadalo ve předu podstatně líp. Většinou se to tak dělá, tričko pak nevypadá, že je oblečeno obráceně. :lol:
Pokud by to šlo takhle provést, byl bych pro, v opačném případě se podrobím většině. :P
Bartus
XJ štamgast

Images: 162
Kraj: Moravskoslezký
Typ XJ: Suzuki DL1000 BMW 1150 GSA
Rok výroby XJ: 2005

Příspěvekod Anonymous » 19.02.2006-15:59

Já si hlavně myslím, že už by to bylo dobré uzavřít, aby se to stihlo vyrobit do nějakého rozumného termínu. :wink: Takže chtělo by to datum a hned to pak poslat Sjirkovi ať se to začne dělat :smt109 . Myslím, že trika by bylo možné nakoupit i tady v ŠPK nebo bych mohl zajet do Makra. Jaký je váš názor? Je vás potřeba trochu popohnat :smt079 :D
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 23.02.2006-08:30

Tak už zase uběhl nějaký čas a nikdo se neozval :( . Pojďme se domluvit ať už jsou ty trička hotová. Peno by mi mohl poslat ten návrh asi v nějakém vektoru a už by se to začalo řešit. Navrhuji tedy posledních 14 dní do uzávěrky. Je potřeba se domluvit tak prosím řekněte každej svůj názor.
Anonymous

Příspěvekod Ales » 23.02.2006-09:47

Zdravím všechny, Laznickj zvláště

KURŇA CHLAPI NEBUĎTE LÍNÍ A TY PŘÍSPĚVKY ČTĚTE POŘÁDNĚ
( A NELIJTE TO PIVO Z VOKEN) :smt021

dne 5.2. jsem v tomto fóru sečetl požadavky na trika (většinové řešení)
a napsal :
Uzávěrka požadavků do 28.2.2005. Pak - pokud se výroby neujmou PENO nebo SJirka - zadám výrobu v případě zájmu sám. Nákup čistých trik MAKRO nebo jiný řetězec.
Buď s tím teď pohnem - nebo na srazu trika nebudou

To Laznickj - jsem z teba volajako zmetený :smt119 - pod poslední rekapitulací požadavků jsem nabyl dojmu, že si trika budete s Sjirkou v Šumperku dělat sami. SJirka se zatím k tomu, že by zařídil koupi a potisk nevyjádřil :smt022 ........(SJirko ohlas se!!!!).
Ales
občasný přispěvatel

Příspěvekod Anonymous » 23.02.2006-10:03

Já jsem zase pochopil, že Sjirka řekl, že zařídí výrobu triček pro všechny. Zkusím mu odpoledne napsat na ICQ a zeptat se. Jinak se samozřejmě přizpůsobím. Taky mě šlo o to, že kdyby se to dělalo opravdu u nás v ŠPK tak si trika koupím sám z důvodu vyzkoušení velikosti. Jinak se opět přizpůsobím.
Anonymous

Příspěvekod sjirka » 23.02.2006-18:53

MEA MAXIMA CULPA

Omlouvám se, sypu si popel a vůbec na hlavu... Okamžitě promluvím s tatíkem o možnosti podniknout to na sítotisku (to by bylo zdarma). Trička bych možná vzal přes tetku - má obchůdek textilem, tak aby byly aspoň trochu kvalitní... No - a pokud jde o počet a velikosti - to už ví Aleš...

Ještě jednou sorry - nějak jsem se sem dlouho nedíval....
sjirka
XJ štamgast

Příspěvekod Ales » 26.02.2006-10:07

Zdravím všechny,
uvádím poslední průběžný souhr požadavků na trika, doplněný o poslední objednávky. ACHTUNG pro váhavé - uzávěrka je 28.2.2006,
pak poslední kontrola, platby dle instrukcí SJirky, nákup trik, potisk, slavnostní předání ve sklípku, polití trik červeným vínem, nová nekonečná diskuse ve fóru, nová výroba...........

černé :
SJirka, velikost ?
Jarda, velikost M
Lehny, 2ks velikost L
Koroner, velikost L
Aleš, velikost L
Pavel, velikost L
HOSPA, velikost L
Laznickj, velikost L
Jiřík, velikost L
XJelen, velikost XL
OTIS, velikost XL
PETA, velikost XL
BARTUS, velikost XL
Jiřík, velikost XL
Laznickj, velikost XXL
PENO, velikost XXL

Zatím - nákup 17 ks černých trik

bílé :
Jarda, velikost M
Aleš, velikost L
Pavel, velikost L
XJelen, velikost XL
OTIS, velikost XL
PETA, velikost XL

Zatím - nákup 6 ks bílých trik
Ales
občasný přispěvatel

Příspěvekod sjirka » 26.02.2006-17:14

No, souhlasím - až na opětovnou výrobu.... protože možná pak už u otce nebude sítotisk.... jo, peno se ptal jako používají barvu - nevím - je to cosi na vi... nebo ve... ale je to na textil.... no - mám na sobě triko z 2002, který nosím dost často a furt je to dobrý - jasně, že ne jak nový, ale pořád žádný písmenka neopadaly nebo tak - jen jsou trošku míň výrazný - holt jsem nepral v perwolu :P
Ale formy zůstanou.... takže pak se to kdyžtak sjede jinde....

jen jeden detail.... jak velký by mělo být to logo vepředu? to je s tím plamenem - předpokládám na levou stranu někam na prsa - řekl bych tak 10 - 13 cm?

a i to drobečkovo na rukáv? předpokládám, že jsem se shodli, že ano...
od pena už předlohy mám tak ještě napíšu drobkovi.... jinak to bych dal na pravej rukáv - aby toho vlevo nebylo moc a vpravo nic...

jo - s těma trikama - za jakou si představujete cenu? investoval bych za rozumnou cenu do trochu kvalitnějšího.... ptal jsem se - za 90 Kč jsou už celkem slušný - tak napište jestli tak nebo ještě lepší....
jo, a říkal jsem si, že možná ne klasickej výstřih kolem krku do U, ale spíš do V - vypadá to líp, ne?
sjirka
XJ štamgast

Příspěvekod Peta » 26.02.2006-18:26

Trika vem nějaké kvalitnější,když už se to dělá tak aby to nějokou dobu vydrželo.Jestli budou do U nebo V, na tom tak moc nezáleží, co vybereš to bude.Protože pokud by se mělo hlasovat tak se nikdy nedohodnem.
To logo ve předu udělěj jak říkáš 10-13cm a drobkovo na rukáv taky.
:smt026 díky SJIRKOVI :smt038 se to pohlo, už se těším na sraz až uvidím konečný výsledek.
Peta
občasný přispěvatel

Images: 43
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 900
Rok výroby XJ: 1999

Objednávka na poslední chvíli...

Příspěvekod Anonymous » 27.02.2006-09:50

Ahoj, rád bych se tak připojil k objednávce trika. 1ks, černé, XL. Uvidíme se ve sklípku - už se těším.

Zdar, Pilda
Anonymous

no este male upresnenie

Příspěvekod Anonymous » 27.02.2006-15:07

ak by sa dalo tak keby sa mne mohlo spravit tricko bez toho XJ-CZ na rukav predsa len to tricko budem pouzivat medzinarodne :)
urcite som za kvalitnejsie tricka preferujem skor o U aspon ta na motoked pojdes s bundou viac rozopnuty neprefukne az tak velmi
a pokial bude velkost XXXL tak chcem take proste som veliky :wink:
a pokial su tie tricka naozaj velke ze sa do nich obleciem tak chcem aj biele ak sa da doobjednat :oops:
Anonymous

Příspěvekod Ales » 01.03.2006-14:00

Zdravím všechny,
uvádím konečný souhrn požadavků na trika, doplněný o poslední objednávky.

černé :
SJirka, velikost ?
Jarda, velikost M
Lehny, 2ks velikost L
Koroner, velikost L
Aleš, velikost L
Pavel, velikost L
HOSPA, velikost L
Laznickj, velikost L
Jiřík, velikost L
XJelen, velikost XL
OTIS, velikost XL
PETA, velikost XL
BARTUS, velikost XL
Jiřík, velikost XL
Pilda, velikost XL
Laznickj, velikost XXL
PENO, velikost XXL (bez potisku rukávu)

Nákup 18 ks černých trik

bílé :
Jarda, velikost M
Aleš, velikost L
Pavel, velikost L
XJelen, velikost XL
OTIS, velikost XL
PETA, velikost XL
PENO, velikost XXXL (bez potisku rukávu)

Nákup 7 ks bílých trik

To Sjirka - rukáv nebyl řešen (nikdy bychom se nedomluvili) - kdo nechce potisk na rukáv, nech dá vědět. - nebude se tisknout, ostatní automaticky s potiskem. Dále potisk kolo vzadu, decentní plameny vpravo nebo vlevo - necháme se překvapit výrobcem
Až budeš mít od tety slíbenou dodávku textilií,
dej vědět, jak zaslat peníze.

Trika 100 % BA, kvalitní, cena do 150 Kč (díval jsem se v hypermarketech), střih kolem krku - neřešit - co bude, to bude.
Prostě a jasně kolegové nevymýšlejme dále kraviny k diskuzi - necháme se překvapit :lol:
Ales
občasný přispěvatel

Příspěvekod Anonymous » 02.03.2006-01:02

dobre dobre uz nic neriesim iba mi este zmen aj moje cierne na XXXL ak budu taketo velkosti diky
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 09.03.2006-01:32

Alesi,prosimte,nedostal jsem se sem driv,neslo by jeste jedno tricko to samy v L?Nebo bily to je fuk.Bylo by to pro muj batuzek:-)Pokud ale ne,nic se nedeje....
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 09.03.2006-09:58

Přidávám se ke koronerovi, pokud by to bylo jenom trochu možné, vzal bych dvě L,je jedno jaké barvy.
Anonymous

Příspěvekod sjirka » 10.03.2006-00:15

jj, trička teď řeším....
takže budou i pro koronera a spol...
jinak - buď kvalitní za 190.- nebo z nějakýho kauflandu za míň
tak co myslíte? :roll:
sjirka
XJ štamgast

Příspěvekod Ales » 10.03.2006-10:57

Zdravím všechny,
já jsem pro kvalitu za 190,-Kč. :smt038 Mám před sebou reklamní list Carrefouru - jsou tam celkem normální trika za 119 Kč (velikost M-XXL).
Takže podle mně udělej kšeft tetě :lol: , určitě ti nedodá nijaký šit.
Ales
občasný přispěvatel

PředchozíDalší

Zpět na Jen tak