Maks píše:Ahoj,
jsem mezi Vámi nový a chtěl bych se zeptat jestl bych mohl za Vámi dorazit na sraz, jestli máte ještě nějaké místo na ubytování.Nikdy jsem na Vašem srazu nebyl tak mám trochu trému a doufám že bych tam nebyl jediný na XJ
Maks píše:Ahoj,
jsem mezi Vámi nový a chtěl bych se zeptat jestl bych mohl za Vámi dorazit na sraz, jestli máte ještě nějaké místo na ubytování.Nikdy jsem na Vašem srazu nebyl tak mám trochu trému a doufám že bych tam nebyl jediný na XJ
xy píše:Maks - koukám Ti nikdo neodpověděl, tak to vezmu na sebe: podle informace na první stránce tématu je v tuto chvíli volných 24 míst, takže se v pohodě vejdeš, XJčka tam určitě nějaká budou, někteří jsou jim věrni i po letech, další na nich třeba začínají..
Parta je taky v pohodě, neboj se ničeho, přihlaš se a přijeď...
Ad honička na vyjížďce: předpokládám, že v neděli už žádný organizovaný program nebude, tak přece není problém si vynechané cíle projet dodatečně, vždyť je to všechno na pětníku... Já osobně jsem spíš pro klidnější ráz vyjížďky, než rozchod před marketem na tři minuty, nebo Nezastavujeme, máme zpoždění
Teď ještě doufám že mi umožní pracovní vytíženost dorazit na Váš sraz.Jste dobrá parta lidí co tu tak čtu a rád bych Vás poznal osobně,
mahomaho píše:Maks napsal :Teď ještě doufám že mi umožní pracovní vytíženost dorazit na Váš sraz.Jste dobrá parta lidí co tu tak čtu a rád bych Vás poznal osobně,
Jen opět upozorňuji že tohle nemůžu brát jako přihlášení. Za tři dny je sraz. Je dobré vědět a forum si pročíst. Takováto formulace je nicneříkající. Když tak info v pm. Díky
OTIS píše:Jedu z Brna kousek po svitavské, ale raději pak odtama zmizím na Kunštát-Polička-Litomyšl-Chceň… Vyjíždím 13:30.
kozoroh1 píše:Lidi to fakt pojedete z Brna ve chcanci? Beru foťák, to chci vidět jak budete vypadat. Já snad přijedu autem.
Koudy01 píše:Supr, trasu sem tak taky planoval, kdybych jel sam.
Tak se srazime po pul 2 tady na te benzince? http://www.mapy.cz/s/i7W3
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků