DOS píše:Ahoj. Přijedu v pátek na večeři a pokec - 1x, v sobotu na vyjížďku večeři a pokec 2x. Bez ubytování, bez trika. Líp to nějak nevychází.
DOS píše:Ahoj. Přijedu v pátek na večeři a pokec - 1x, v sobotu na vyjížďku večeři a pokec 2x. Bez ubytování, bez trika. Líp to nějak nevychází.
boban píše:boban pá - ne triko XXL
Janoš-pátek až neděle ,triko -XXL 1ks.
mahomaho píše:DOS píše:Ahoj. Přijedu v pátek na večeři a pokec - 1x, v sobotu na vyjížďku večeři a pokec 2x. Bez ubytování, bez trika. Líp to nějak nevychází.
Pazoure ...........
Mám to chápat že :
a. Přijedu v pátek na večeři a pokec - po prvé v sobotu na vyjížďku večeři a pokec po druhé
b. nebo Přijedu v pátek na večeři a pokec - 1ks já, v sobotu na vyjížďku večeři a pokec přijedeme 2ks (slovy: dva)
c. nebo Přijedu v pátek na večeři a pokec - 1x, pak jdu chrápat k oblíbené cigánce a v sobotu na vyjížďku večeři a pokec i s ní.. tzn. 2x -- noc strávíme opět semknuti těsně v sobě mimo sraz neb nechceme rušit..?? ..napadlo mě to, neb vím jak máš hezký vztah ke kofole..
+ 2x objednat večeři - ok
borekXJ píše:co blbnete??je to super parta a nikdo vás neukousne!!tak nedělejte Zagorku a doražte!!
Houba píše:Zdar,
Ještě to nemáme úplně jisté, ale dorazíme asi až v sobotu, bo žena se vrátí v pátek až navečer.
Takže 1+1 sobota+neděle a jestli jsou ještě trika, tak 2x. Omlouvám se za pozdní přihlášku, ale doteď jsem neměl jasno s časem.
Jurapee píše:borekXJ píše:co blbnete??je to super parta a nikdo vás neukousne!!tak nedělejte Zagorku a doražte!!
....OK, tak se tedy na Vás těším. SNad to stihnu hned na pátek.
mahomaho píše:Pokud by jsme nestíhali můžeme vynechat Muzeum Merkur tím by odpadlo i vstupné, nebo Kuks ale to by byla opravdu škoda.
mahomaho píše:Jurapee píše:borekXJ píše:co blbnete??je to super parta a nikdo vás neukousne!!tak nedělejte Zagorku a doražte!!
....OK, tak se tedy na Vás těším. SNad to stihnu hned na pátek.
Prosím o jasné sdělení. Díky.
OTIS píše:mahomaho píše:Pokud by jsme nestíhali můžeme vynechat Muzeum Merkur tím by odpadlo i vstupné, nebo Kuks ale to by byla opravdu škoda.
To by opravdu byla! Raději ráno odstartovat tu vyjížďku dřív (=nejpozději v 8:00), nebo vynechat oběd v hospodě - řízek mezi chleby si možu vzít aj z domu
OTIS píše:mahomaho píše:Pokud by jsme nestíhali můžeme vynechat Muzeum Merkur tím by odpadlo i vstupné, nebo Kuks ale to by byla opravdu škoda.
To by opravdu byla! Raději ráno odstartovat tu vyjížďku dřív (=nejpozději v 8:00), nebo vynechat oběd v hospodě - řízek mezi chleby si možu vzít aj z domu
Janoš-XJ píše:Já osobně si myslím že jde především o pohodu na srazu a do toho patří i ten oběd!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků