xy píše:...hnusná cenzura
...hlásím se taky, triko XXL 1 ks...to z valašského srazu sice pořád drží, ale aspon budu mít na střídání...
...a PM ohledně ubytování : kdyby byl zas nějaký chrápací pokoj, tak se do něj dobrovolně hlásím...
Obluda píše:Ahoj
Obluda +1, pa-ne,
tesime se na supr partu.
Koudy01 píše:Zdravím pánové,
před nějakou dobou jsem sem chodil a nyní si po dvou letech opět pořídil XJ (stará láska nerazavý, či co). Tak mě tu máte zase.
Nicméně na sraze jsem ještě nebyl a tak bych se chtěl zeptat, jak to probíhá. Nebo takhle - představu nějakou mám, ale spíš bych
dotaz směřoval na téma "účastníci srazu". Tak nějak sem stihl vypozorovat, že se tu nejspíš všichni asi dost znáte a sraz slouží jako
takové setkání zde vybudované "motorodiny" a dalších dobrých přátel (většinou asi středního věku). Na sraz bych rád jel (pokud to okolnosti dovolí).
Avšak jako zde nikoho osobně neznalý introvertní studentík (já) bych se rád nechal infromovat o tom, jestli se na srazu pravidelně vyskytují i další
"noví" XJčkáři nebo se spíš jedná a dlouholetý kolektiv, kde bych byl v případě mojí účasti jako taková černá ovce a úplně se tam ztratil?
Opět nadšený XJčkář Ota.
mahomaho píše:Oto mám tip. Zavolej Obludovi v profilu má kontakt. Loni byl poprvé, tak se zeptej na jeho první dojmy. Vím že se zlobit nebude.
Koudy01 píše:mahomaho píše:Oto mám tip. Zavolej Obludovi v profilu má kontakt. Loni byl poprvé, tak se zeptej na jeho první dojmy. Vím že se zlobit nebude.
To asi nebude treba. Hadam, ze dojmy dobry, kdyz jede znova
Tak pokud mne to neco neprekazi, zucastnim se. Nicmene momentalne nemuzu svoji ucast natuty potvrdit.
Bude to stacit tak tyden predem nebo to je uz pozde?
mahomaho píše: ....ale prodrbeš tričko, protože to bude už uzavřené. uzavírá se 3 tydny dopředu
Radimathor píše:Tak ještě pro jistotu - v mojí letce bude složení:
CBR900RR - Radimathor - možná i batůžek pokud ovšem seženu hadry - triko 1xXL
XJ900 - Jirka + batůžek - triko 1xL a 1xXXL
FZ600 - Tomáš -triko 1xM
Můj batůžek ještě upřesním operativně
Jurapee píše:Ahoj, ještě jsem se žádného srazu nezúčastnil. Nevím zda seberu odvahu. Pokud ANO, rád vás poznám. A protože jsem nerozhodnej, tak pokud se rozhoupu, nepohrdnu s 10ti lůžákem. Dobře mě tak.
Můžu případně dorazit v neděli ráno?
A pro mě prosím tričko XL. Když nedorazím, tak mi jej prosím pošli na dobírku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků