OTIS píše:seznam přihlášených v prvním příspěvku.
mahomaho píše:Zdravím všechny a hlásím se na pa-ne.
Je to na rychlo, ale v souvislosti s konáním srazu pro mě vyvstala otázka s těmi jubilei, mám zorganizovat ty trika? Svůj slib rád splním, ale sraz je na rychlo tudíž ne každý má možnost utrhnout se. Další důvod je co to udělá z cenou trik při menším množství. Pokud se to odklepne je potřeba udělat návrh, nahlásit velikosti jak se vám budou hodit, objednat trika a dát do tisku. Nebo to nechat na jarní. Prosím o erekce..
107 kilo píše:Ahojte. Kolikátej je to sraz? 19.? dělám nálepky tak abych to nepoprasil. JInak se mnou zatím nepočítejte i když nálepky dodám. Letos jsem byl asi 5x na víkend a vždy chcalo , takže bych v této fázi donesl akorát smůlu. Takže mít mě letos na srazu není výhra.
Ty trika nechte napříště. Domluvte se co na nich bude, určete zájemce a velikosti a já to pak zařídím když už mám na to firmu.
Mám lis na gumu a sítotisk tak snad vám to nepokazím a XJ triko zvládnu za nákladovou cenu. Dělám normálně dresy FC Jihlava a Brněnským fotbalistům, ale je fakt, že uspokojit Otise kvalitou bude těžší
Klidně otevřete na téma výroční trika diskuzi.Pokud nás bude víc jak 15ks tak to sfouknu sítotiskem, pod 15ks by to bylo gumou. Aby jsme se dostali na dobrou cenu. Nemá cenu to uspěchat to akorát zvětšuje cenu.
Vyberte motiv, barvu trik atd. a já vám sem šoupnu finální návrh a cenu. klidně si vybrte firmu triček Adler, X-fer atd....
čao 107 kilo
xy píše:...zdravím, je možné dorazit bez předchozího objednání? Chápu dobře, že místa je dost?
..když už jsem tohle téma začal tak že bych aspoň na chvíli dojel, pokud se mi podaří udat kolegům pracovní víkend..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 76 návštevníků