Diky moc, psal sem prodavajicimu o nejake info a tohle mi odpovedel:
Dobrý den,
motorku mám pořád doma a do příštího víkendu na vás určitě počká.
K motorce:
V roce 2012 je přitažená z Itálie. V servisu kam jsem jí hned vzal mě ujistili že bouraná nebyla. Nechal jsem jí kontrolovat vzhledem k tomu že je přestříkaná na modro místo originální zelené jak je vidět na foto. Já osobně sem jí nikdy nepoložil takže z této stránky je ok.
Když jsem ji přivezl tak jsem nechal přetěsnit přední vidlice a seřídit karburátory servis na ní byl dělaný běžný žádné závady tzn. výměna kapalin a destiček. Od té doby už jsem jen jezdil a prováděl běžnou údržbu.
Motorka je ve stavu že na ní stačí sednou a jezdit. Já na ní jel naposled delší vejlet loni do Chorvatska a zpět naprosto bez problémů. Letos na jaře jsem si koupil větší stroj takže yamaha stojí v garáži.
Kdyby jste si jí koupil doporučuji vyměnit olej a filtr jelikož jak jsem psal na motorce jsem letos nejel (najel jsem na ní asi 100 km) takže jsem ani letos nedělal výměnu oleje. Dával jsem do ní Castrol myslím 15w50.
Motorka je naprosto nenáročná a bezúdržbová. Já jsem jí měl jako svoji první motorku a naučení věře doporučuji a věřím že bude při slušném zacházení sloužit ještě spoustu kilometrů.
--------------------------------
coz jen potvrzuje tva slova

vidis ani sem si nevsiml ze to ma zeleny ram

na samolepky to nejezdi

no jak rikam, ja poznam na motorce prd, proto jakakoli rada zkusenejsiho pro me bude nepredstavitelne cenna.
ja bych se chtel trosku jeste projet letos, kdyz to pujde, kazdy najety kilometr pro me bude myslim dobry, i si myslim ze kdyz se zadari ted na podzim neco koupit tak se pres zimu kdyz tak vychytaji pripadne problemky a nedostatky
jeste je nekde v praze tahle zelena
http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamaha/823781-xj-600-diversion.html lehce novejsi, ale min kW a a taky min najetych km

... novy knin taky neni spatne misto , ale ja bych S verzi preci jen plexi je plexi

Diky moc, urcite se Ti ozvu