Nefunguje ,,HORN,,

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Nefunguje ,,HORN,,

Příspěvekod Bremse » 11.06.2014-06:57

Zdravím, jsem čerstvým majitelem XJčka. Při koupi vše bez problému fungovalo a i několik kilometrů po. Z ničeho nic, ale přestala fungovat zvuková houkačka, řekl jsem si, že to dám dohromady a při návratu, po průjezdu tunelem jsem zjistil, že nefunguje ani osvětlení přístrojové desky. Nemáte někdo zkušenost s tímto případem, aby to nebyla nějaká prkotina, než začnu s rozděláváním mašiny. Pojistky jsem zkontroloval a ty jsou ok. Díky za pomoc.
Bremse

Kraj: Praha
Typ XJ: Diversion SA
Rok výroby XJ: 1996

Re: Nefunguje ,,HORN,,

Příspěvekod Mira XJ » 11.06.2014-09:43

Svítí ti neutrál a kontrolka oleje? Pokud ne - tak je to signálová pojistka. Pokud ano,tak bych se zaměřil na konektory co jsou od řidítek - hodně pravděpodobné. V konektoru z levého ovladače je trubka a z pravého i osvětlení palubovky. Konektory by měli být v kapotáži a mohl by se s na ně dostat zespoda - bez jakékoliv demontáže.
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
Mira XJ
XJ štamgast

Images: 0

Re: Nefunguje ,,HORN,,

Příspěvekod Bremse » 11.06.2014-10:17

Neutrál a olej svítí normálně, díky za info. Zkusím, uvidím, napíšu.
Bremse

Kraj: Praha
Typ XJ: Diversion SA
Rok výroby XJ: 1996

Zpět na Elektrika