bolek_xj píše:Myslím, že na rychlosti nad 150 a delší trasy touto rychlostí jsou jiné motorky. Na supersport si lehneš a schováš se.
XJ, jedno jestli 600 nebo 900, je turistická motorka.
Kdybych chtěl jezdit závodně, volil bych jinou motku.
Drobeček píše:Čoveče, pak už jenom GoldWing nebo levnější variantu a to krabičku Brufenu pokaždé sebou na delší cestu.
kodl píše:nějak sem nestačil dorůst víc než 174 cm, a mám xj900f, tam se s řídítkama nendá nic udělat, chybí mi cca 5 cm délky rukou, ale mě dycky bolí jenom ruce.... nemáš náhodou moc těžkou přílbu?
Martin Hančl píše:Letos jsem prodal mašinu a sháním jinou a uvažuju o XJ900. Jen bych potřeboval poradit od někoho, kdo měří minimálně 194 cm a vlastní nebo vlastnil nějaký typ XJ. Nevím, jak se tam se svou výškou složím a jak na mě bude foukat, co jízdní pozice, bolení za krkem apod. Prosím, poraďte. Díky.
Tridac píše:wrabec píše: Snad to poriesu turisticke plexi, ktore caka na namontovonie. Potom napisem aky mala ta investicia efekt.
Dneska mi poslali turistické plexi z AM Trade za kvalitní pení a jsem taky zvědav jak se to projeví.
Já bych spíš potřeboval cca 5-10cm zvednout řídítka něčím solidním.
Mira XJ píše: Předkloněna jakoby rukama opřený o řidítka.
po delší štrece mě sice nebolelo za krkem ale cca po 50km mě odumírali dlaně. Prostě opřený o řidítka. .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků